torstai 27. helmikuuta 2014

Vötkyilyä...

Tämä päevä otettiin sittä vähä rennommin. Monta päevee yhtä hötkyilyä ja saekkaroentia kaekellaesessa ni pit suaha lötköttee. Tosin siitä meenas tulla het uamusilla neovottelemista. Kaekkiha ee ollu ensinnä  yhtämieltä asiasta.Rullakartiini niät  ramahti uamusilla ylös makkuukammarin lasista jo puol kaheksalta. Kiänsin kylykee.
Kohta lonksahti tuuletusräppänä aaki. Kiänsin kylykee toesen kerran. Vähäaekoo ol hilijasta, vuan eekö kohta ollu joku kuikuilemassa peetteen alle. Ennen kaheksoo! Ee mittää armoo.
Konkoelin sittä ylös petistä ku kuka se makkoo jos yks rumuaa korvajjuuressa. Luulis että jollae muulla ol se tarvis ja hätä pihalle ku mulla.Lähettiin sittä.

katsootaakse-normal.jpg

Pihhaan tultua tein seleväks että turha oottoo tänäpäevänä meekäläeseltä mittään liikehtimisseen viittoovoo.
En lähe. Sielon liukasta,ee piä käpsät yhtää ja suap olla kuppeellaan vähävväliä. Hätäseen suatan käävä lirraattamassa van en sen enempöö. Minnekkää lenkille en lähe höntyilemmään. -Tämä selevä, sano äet,pietään sittä  vutkuilupäevä. Ja eepähän mittää...niimpä se vuan piettiinnii.- Muattiin,syötiin, ötkötettiin,eenestettiin, vutkuiltiin,otettiin palasta, vanuttiin,naatittiin puolista, vötkyiltiin, tuassiisa syötiin, lohnotettiin, otettiin iltasta ja sitä tehen...  koko päevä.

2013-09-28%2021.10.27-normal.jpg
Kuppeellaan...
2014-02-03%2021.13.08-normal.jpg
Selällään... pit välillä vaehtoo makkuusta ettee kylet puutunna.
2014-02-03%2021.14.01-normal.jpg

Ja toesellae kuppeella...
Että kaekinpuolin ol onnistunna päevä. Huomenna jaksaa tuas rekeltee, suattaapa olla hankijaesettii uamusilla.
Ja suattaapa olla että joku määräkoera tällee sisäsen taskunaoriisa semmoseen aekaan herättämmään että ehken joku muu ku minä suap kokkee herätyksen aatuuven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti