lauantai 29. maaliskuuta 2014

Hyvä poeka !?

- Mitenkään minuva onnii lykästännä ku oon suanna nuin hyvän koerakaverin,
sano äet päevällä ku nyrsi minun kynsijä, ku sinet ämpyile yhtää vuan annat leekata kyntessii.
- No kaet sitä nyt pittää antoo kyntesä leekata vaekkee se mukavata ookkaan, ihmettelin, eekö muka kaekki sitta anna?
- Kylläpä sae sinun eeltäjäs kansa paenija heettee että sae kynnet lyhennettyvä, sano äet, vaekka ollii muuten nii mukava kaver.
-Ja oothan sinä muutennii nii mukava, se rupes hempeelemmään, oot nii kiltti ja sopusahhii. Suap vaekka solomuun viäntee ni eeku olla höllötät vuan. Etkä oo millonkaa pahalla piällä. Et oo kellekkää vielä suuttunna, etkä hampaeta näättännä.
Suap vaekka ruuvan suusta viijä ni et yhtää paa vastaan. En oo kuullu sinun murisovankaa ku telekkarin koeran haakulle.

20140323_125652-normal.jpg
- Jatka vuan, tuotapa onnii mukavata kuunnella, hymmyilin muikeena, mittee vielä?
- No on sinun kansa heleppo ellee ku oot tuommonen luppana. Vaekka itepäenennii kyllä ossoot olla jollonnii, mamma tuumiskel.

- Missee muka oon ollunna itepäenen, minä äemistelin, oonko muka ängenny vastaan jossae?
- No et aena tule ku kututaan ja jos piätät että mänösuunta on viärä ni määt jummiin, sano äet paenokkaasti, mitenkä käv sillonnii sielä mäessä ku herra pätmänni tekas istumalakon!?
- Ee kaet se aena huvita tehä toesen piän mukkaan, enkä sitäpaetsi monasti niin tie, puolustaavuin iha aeheesta, vuan kerroppa lissee.
- Jootusa oot oppimaan asijoeta ja temppuja. Ja puhettahhii ymmärrät enemmän ku koeran ies tarvihtis, mamma jatko ja minähä kuuntelin enämpi ku mielellää.

P1010179-normal.jpg

- Vahtikoeranahhii oesit hyvä, äet jatko, eno sano että jos meelle tulis voroja ni sinä se pyörisit jaloessa nii että ne kuatus ja sittä nuolisit ne tajuttomiks!
Tuo kuullosti minusta meleko kummalta.
- Minähä tervehin tulijat aena, oon niinku kohtelijas vieraelle. Mistee kotosi se semmonen meeninki oes jos oesin tulijan jalakumessa kiini het ku ovesta tulloo?
Tae lirraattasin tulijan huopatossuun niinku minun eeltäjä ol tehnnä semmosille ee-toevotuille vieraelle ku ne ol seesseet ovella ja yrittänneet äetille vakavija sanoja huastella parasiit...eeku paratiisista.
Minä ossoon käättäätyvä, enkä ies kerjee pöövästä. Muilta ku enolta. Ku se livvaattaa aena salloo jottae mulle pöövvän alle.
-  Oot sinä sittä hyvä poeka. Eepä voes parempata kaverija toevoo, äet huokael. Vuan tuon narussa vetämisen saesit kyllä lopettoo. Ja pittee vähä pienempätä iäntä ku lähetään lenkille.
Pijät aena semmosta ulinata että kuuluu toeseen pitäjään asti. Auuuauuuuliuli... kuuluu ku männään haepakalla.
Nuapurit uatteloo että sielä se Iivarin enshoetoyksikkö tuas lähti hällyytysajjoon. Eekä ollu se hilijanen hällyytys.
20140322_135431-normal.jpg
- Pöh, herkisin kuuntelemasta. Män nyt ee-toevotun rittiikin puolelle. Ja kehuista lähettiin. Nuo naeset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti