tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hepulia ja hempeelyä

On ollunna pikkusen vaahtija elämässä eelen ja tänäpäevänä.
Matot on ollunna rullalla enämpi ku suorassa. Viime yönä en meenanna malttoo muatakkaa ku pit vähävvälijä käävä oven takana kuuntelemassa onko sielä vielä kettää. Etten vuan nähnynnä unta.

Minun elämän suurin rakkaas on tullunna ja minen malttas millää ies syyväkkää. Ee sitä suotta sanota että ku tunteet korventaa rintoo ni ee ruoka eekä makkuu maesta. Minnoon kulukenna syvämmen valtijattaren perässä minnekkä vuan männöö. Ja muannu sylissä ja vieressä. Ja peetteen alla ja piällä. Justiisa oon malttanna hätäseen pihalla käävä vuan lenkille en lähtennä äetin kansa. Mänköön vuan iteksee jos lenkityttää. Sen kansa suan puarustoo joka päevä vuan nuor emäntä on nii harvon että sitä en jätä silimistän.

20140323_080316-normal.jpg

Ja on heempeelty. Ja tukkoohi tuas mööhennetty. Minä niin tykkeen mööhijä sen tukassa ku se on tuommonen mukava pörrö. Se ee vuan oo yhtä innossaan siitä mylykkyämisestä ku kuulemma kuaputan se piänahkoo nii että karvat irtoo. Minusta on mukavata panna kuono tukan sissää ja sittä tuhista sielä hirveesti. Taekka mönkijä tukan alle makkoomaan ku se on ite makkuullaan.

20140414_143327-normal.jpg
Hepakkata tuolii ja alas ja takasi tuolii...
20140414_143322-normal.jpg

Ja piätontä riehumista tuolissa. Sano äet ku kahto tuota kuvvoo. Se ee oo ruahtinna kieltee hepuloentija. Ilonpillooja tuo oessii jos ruppees nyt ohtoosa kurtistelemmaan tämävvertasen takija.  Riehuu ne jottii enämpihhii. Ja iliman aehetta.

20140414_142933-normal.jpg

Ja mullon nyt hyvä syy hepuloeja. Ku ee tätä herkkuva kuitenkaa kaavan kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti