tiistai 22. huhtikuuta 2014

Virikettä !?

Ankee uamu. Seehtemältä lenkille! Sehä on jo ennen ylösnoosuva. Johhii kumma keväthepakka on äetii iskennä. Kolis jo kuuven aekaa uamusumpin laetossa. Ja minä onneton erehyin mänemään kyökkiin sitä kolinata kahtommaan. Eeköpä vuan tämä ilahtunneena kaevanna pannan ja taluttimen. Ja eeku koerarukka pihalle.

Käätii iha semmonen lenkki mikä ylleesä päevällä. Uamusilla. Kyllä paeskaasin muate sejjäläkee ku pihhaan tultii ja olin suanna muruva vähä maharustinkii. Hyväntähen mikä uamuruppeema.
Sillä aekoo ku se ol sittä mänöellää saen muata raahassa. Vuan alako het se vitakka ku kottii tul.
Ol lukenna jostae että koeroo pittää joka päevä aktivoeja muullaelaella ku lenkillä taekka muute pihalla pitämällä. Pittää antoo koeran aevoelle töetä. - Herraihme, mittee tiälä muuta suap tehä ku yhtä aevotyötä tuon immeesen kansa! Ee tok tarvihe enämpee mittää virikettä. Tuommosen emännän kansa suap olla koko aejjan aevot terävänä. Ku millon mittäe hölömyvvää.

No eepä mittää. Se ol muka opettanna mulle temppuja sillon ku olin pikkunen. -Sen mieliks olin muka niitä reenoovinan monasti, vaekka kaete minä nyt älysin het mitenkä pittää tehä.
Nyt sittä mamma sae piähäsä että kokkeellaampa mitenkä ne muistan. Mahoton älyvvällääs.

P1010309-normal.jpg
No iha esinnä " Istu"   - Hohhoejjaa, kylläpä on hankala temppu...

P1010310-normal.jpg
Toeseks "Muate"   - Voe hyväihme kuitennii...

20140414_142911-normal.jpg
Kolomanneks "Ryömi"  - No eekä...ryömi ite...

P1010311-normal.jpg
Neljänneks "Anna oekee tassu" ( ja sejjäläkee tietennii vasen tassu!)  - Siinon sulle...ee ennee...

P1010312-normal.jpg
Ja sittä "Paekalla. Ee ota"  Pannaan pahammakunen keksi otalle ja sittä siinä pittää istuva tolohottee. Ja ottoo suap ku annetaa lupa. - Ehken kaekkeen mölöhöentä... nyt loppu tämä vehtoominen...tuota en syö vaekka luvannii saesin. Männäjoolunen pipari!

Että tämmöstä virikettä. Onneks usko ja lopetti tuoho. Vielä oes ollunna jälellä vitonen, läpsy, pitkä koera, ympäri ja muuta jootavampäevästä hupatusta. Mittee helekettijä tolokun koera tuommosilla tempuilla tekköö!?
Oes ottanna apinan jos kerta on temppuja vaella!  Liekköön muilla tämmöstä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti