maanantai 5. toukokuuta 2014

Keväthuumoo

Kyllä tässä on ihmetelty. Itekuhhii.

Että mikäpä se pannoo vakkaesen koeran piän sekali joka aenuva kevät? Ee tyttöjä lähimaenkaa ies. Mikä pannoo vinguttammaan. Ja jatkuvalla syötöllä tinkoomaan pihalle. Ja kahtommaan lasista pihalle ja vinkummaan. Ja nujuammaan tyynyin kansa. Ravaltammaan kahakättee kammarista toesee. Ihteesä pittää kaltata ja luututa koko aejjan. Ja sittä on kohta johhii tulehus jossae riittisessä paekassa. Ja pittää hakkee kuurija.

Äet sano että männöö hermo kohta. Ja niimpään taetaa männä multae. Ku ee raahoo missää. Koko aejjan on semmonen olo että pitäs olla jossaen muuvalla ku on. Että aena on viärässsä paekassa. Ja ihanniinku oes par numeroo liijjan pien nahka. Mamma kehtas vielä velemuilla äskön että iha ku oes sulla viihevuojet. Itellää on.
Mulla sentäs vielä hormoonit pelloo. Sillä itellää ne on ollu vaenoona jo hyvänaejjan. No tuokaet tietää sitä että lähtölaskenta on alakanna. Ee minun. Vuan jonnii minun osan. Ettee ens jooluna kilise kulukuset tässä mökissä.

Kuva0221-normal.jpg
Että nostellaa jalakoo ja ollaa meleko miehinä lumsatteessa vielä ku voejjaan.

Suatii tänäpäevänä uus näättö tähä aparaattii. Kyllä ollaa ihmetelty mitenkä hyvin kaekki näkkyy.  Ku se entinen ol meleko pikkunen. Että näky näestä meejjännii sivuista vuan keskikohta. Ensmäestä kertoo ite nähtii nyt ne semmosina ku muut näkköö. Nuor emäntä ku tek tuon etusivun sillon. Nyt myö molemmat nähhään tästä yhtäaekoo. Ee tarvihe minun kuikuilla äetin seläntakkoo. Ja niämpään het ettee omijjaan pane minulta tietimäti. Kyllä se on tämä nykyaeka sittä aeka mukavata. Ku on nämä konneet ja pelit. Eepä oes mullakkaa kamuja. Vuan nyt on monta plokikamuva.
Ja hyvä miel siitä.

Kuva0220-normal.jpg

Enköpä voessii muutes toemija oekeena mehtäkoerana ku ee paljoo muasta erota?
Taekka semmosena yksittyisehtivänä? Niinku Poerotti.
Tae vaekka salasena akenttina? Vähä niinku se Ponti. " - Oon Määräkoera. Iivari Määräkoera".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti