tiistai 13. toukokuuta 2014

Leekkijä ja lieroliäkettä


2014-04-030-normal.jpg

Että on riittännä sittä vettä tälläe seovulla. Uamulenkki kerittiin kuivassa kelissä vuan sittäpä ee.
Nuor emäntä on päntännä tenttii ja minnoon ollunna kaverina. Yhessä paremmin piähän tarttuu asijat.
Äetille on koetettu opettoo mittee on ympäristöpolitiikka. Vuan mittee se siitä älyvvää. Ee tietenkää mittää.  Minä kyllä het ymmärsin mistee on kysymys. - Että ku männään äetin kansa mehtää ja minä vejän narusta er suuntaa ku se, ni seon ympäristöpolitiikkoo.Vallankäättöö ympäristössä. Nuin niinku tiivistettynnä.

Kyllä sitä asijat selevijjää ku on hyvä opettaja. Paetsi äetille. Ku ee sielä sen tippaleepäpiässä taejja olla kaekki piuhat iha aaki sen tiijjon kulukee. Jiäp niinku jonnehhii välille.
En lähtennä mamman kansa mihinkää vaekka koetti hookutella ja vettee lenkille. Vettä losotti kuatamalla ja yks luuloo että meekäläenen lähtöö tarpommaa sinne kurraan ja veslammikoehin.
Eepä lähtennä määräkoera. Pirtissä riitti kyllä hommoo. Laakkomista kahakättee ja leekkimistä.

20140416_134305-normal.jpg
Panin mattoja rullalle eeltäkäsin nuoren armon kansa ja äet perässä oeko. Ku se on vähä kampura ja meenas männä nurin niihin matonreonoen.
Sittä mokoma huijas ottammaan vielä lieroliäkkeennii. Kyllä ee ollunna hyvvee. Onneks saen sittä vähä hyvikettä. Kuivattuva jottae hirvennahkoo, vae mittee lie ollunna. Ol se iha hyvvee jyystee.

20140323_080419-normal.jpg

Mukava ol saetta katella iha sylistä käsin. Ku ol lukemiset meellä luvettu. Ja kyllähä sitä tässä sylissä kahtoo mitä tahhaa. Kuha vuan suap olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti