keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ruuvvit ja kitteet?

Kylläpä tässä on nyt vakkaenen koera suanu nähä kaekellaesta.
Äet ja nuor emäntä veevät minut liäkärriin. Ku on se huonosyömäsyys vaevanna. Taekka eehän siitä mulle oo vaevoo ollunna. Vuan nuo naeset siitä huolestu. Ja sittä ku eppäelivät ettee oo tuossa minun eturaahasessa kaekki kunnossa. Sinnehhän sitä sittä jootu.

20140526_125150-normal.jpg

Siinä sitä sittä törötettii mamman sylissä vuoroo oottelemassa. Näätänkö muka liäkärin tarpeessa olovalta?  Sitähä minnäe. Että en näätä.

Siellä ol muutama tyttöhhii. Näetäpä koeraneetosija. Kyllä olin mänössä tutustummaa. Ee tuo äet esinnä laskenna. Kaenalossasa pit tiukasti. No sittä ku yhen tytön isäntä sano että suap haestella ni laski alas minut. Vähä siinä kuonoo kerkisin hipasta. Vuan tyttöpä perräätyhhii poekkee. Ja toesen kansa sama homma.
Kyllä ihmettelin mikä se on oekee meeninki. Että kovi on ylypeetä nämä kaapuntilaesnaeset. Ee ies päevee suateta sannoo.

Eepä mittää. Pitäkööt tunkkisa, uattelin. Haestelin ja kahtelin siinä vähä sitä ootustilloo. Oma kuva näky siitä lasista. Ja mittee kehvelijä huomasin. Äet, tuo ruoja, ol pannunna mulle nuo pöllö-orava valjaat! Muutako siinä tarvihti. Ilimanko perrääty tytöt! Lähtöökö kukkaa miesimmeesenkää kansa naestentanssissa pelliin jos sillon joku oravaravatti kaalassa! Siinä män sehhii naestuuri sivute suin.

No liäkär otti vastaa ja tutki. Kuulin esinnä että se sano etton minussa ruuvija ja kitteetä!  Olin justiisa sanomassa sille että arvooppa kenessä meessä niitä ruuvija ee oo ja katoen äetii. Sittä älysin että sano mahottoman vaekeen sanan "struvviittikitteet".
Että semmosija minusta lööty. Ja nyt pittää syyvvä semmosta evästä joka niitä liuvottaa. Ja juuvva paljo.
-Helepommin sanottu ku tehty, tokas äet siihe, koera joka ee muutenkaa syö paljo mittää ja juopi vielä vähemmä!

Liäkär sano että mullon nuihe lisäks sittä sitä raahasliikakasvuva tuassiisa. Tökkäs piikkijä ja sano että pittää kuukauvven sisällä hoetoo. Kyllä en siitä ilahtunna. Onneks piästiin poekkee sieltä. Ylypeet naesettii ol silläaekoo vissii köejätty liäkärin pakkeelle ku ee näkynnä.

20140527_095014-normal.jpg
Kotona paeskaasin sittä nuore emännän kuppeeseen. Suamaa lähihoetoo. Ku kerta olin nii kippee.
Kaekkine kitteenen päevinen.

20140527_084311-normal.jpg

Saen sen petillä muata. Vaekkee mulla kyllä mikkää kohta kippeelle tuntunnakkaa.
Nyt sittä oon syönnä, kaekkiin ihmeeks, niitä liuvotusnappuloeta. Ja ne on suanna minut nyt juomaannii enämpi.
Jotennii tuo ruoka maestuu muutennii nyt. Kumma homma.

20140527_084112-normal.jpg
Nuor emäntä ja äet on minuva kilivan hoetanneet. Ee oo tarvinna ku surkeennäkösenä vilikasta ni jo on syllii otettu ja silitelty. Ja siälitelty.

Kylläpä on osanna tämä määkky ottoo siitä kaekki irti. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti