perjantai 30. toukokuuta 2014

Siivuuta ja saetta

Tiälä on riehunna kaks punasta ja pyöreetä. Äet ja imur. Mahotonta suihkimista.
Ku on tulossa tuttuja vieraeta iltasilla. Kuulema on tuas mökki ku hävityksen jäliltä. En kyllä tiijjä että kuka tiälä on suanna aekaseks sotkuva. Ku minnoon aenahhii meleko siivo koera. Mutta eepähä tuota paljo tarvihe ku pikkutila männöö sekali. Huomoohan sen jo tuosta mamman piänupistahhii.

P1010429-normal.jpg
Nyt sittä älysin sen otteen jolla tuosta liukkaasta luikerosta suap kiini. Viimeks en hoksanna. Vähä kerkisin sitä puistella ku pit keske heettee. Jollae ol siitä sanomista. Vaehteeks.

P1010427-normal.jpg
Tuo kuva se tul sekuntti sen jäläkee ku olin piästännä irti tuosta letkusta. Lähti lipakasti. Lentävä luikero. Heetin semmosella kierteellä.

Kummoo tuo immeesten siivuu. Taekka aenahhii meellä. Ku ee mattoja voe viijjä pihalle satteesee, ni ne pittää imurilla veellä. Sittä ne pittää kerijä etteeseen. Ja sittä veellää imurilla lattijat. Ja luutulla. Ja tuuvvaan etteesestä ne matot lattijalle. Mittee järkee, kysyn vuan. Minkätähe ee suata antoo niihen olla sijollaa ja luututa ympäriltä? Ku ee kaet se mattoen alunen oo mikskää männy.

Otappa selevee ja tie rätinki tuostae.

20140527_094908-normal.jpg

Sittäpä passas istuksija.
Koko pitkän päevän on tullunna vettä. Ja tuullu. Eepä tullunna pitkee lenkkijä ulukona. Äet sano että mään ku Jootsenlammen palettitanssija. Se kuoleva jootsen. Välliin luahoon jalakojan ja vällii nostelen niitä korkeelle. Ja puistelen niitä vuoronperrää ilimassa. No kaete varmaannii. Ku en tykkee että kastuuvat. Mäniskö ite avojaloen pihalle veslammikkoo!

P1010173-normal.jpg

Pyihimpä sittä ihten kunnolla. Ku partahhii kastu pihalla. Ja ku ol sevverran puhtaat matottii. Ee tarttunna murusija mahhaa. Eekä muuvallekkaa. Kohta tulloo tuas iäntä ja elämätä mökkii. Aenahhii täks illaks. Ja suan vierhoetoo. Ja kaekkee muutahhii mukavata.

Määräkoeran toeveilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti