torstai 15. toukokuuta 2014

Sivuupäevän ilot

Nyt tul kesä! Vae mahtoko tulla?

Aarinko on paestoo räköttännä nii lämpimästi koko päevän. Punkkihilikutin pannassa ja välillä valjaessa oon pistelly mänemmää. Punkkija ee oo näkynnä. Muita paetsi äet. Mahoton hurina ja jyrinä on kuulunna koko päevän. Lentokonneeta lentää ylite vähävvälijä. Mikkää harjotus lie mänössä. Kyllä on välillä pitännä vilikuilla ympärillesä ku tuntuu että iha seläntakana jyrisöö. Ja käävä ikkunasta varulta haakkumassa.

Äet koetti keksijä mulle muuta mielenkiintosta ku konneihen vahtuun. Viskas matot kartanolle. Ja minä ilosena imurin vieree vahtii että kohta alotettaa. Vieläpä mitä! Se ottihhii semmosen punasen mykelön essiin ja sano että tässon meejjän uus imur. Nuor emäntä ol tuonna sen käävessää. Eekä mulle mittää sanottu. Semmonen pikkunen pyöree pylyperö ol se. Eekähä siitä suanna mittää otetta. Kyllä nyt pahalaeset ällyytti määräkoeroo. Mitenkä tuommosta ruppeet nylykemmää ku liukassii on. Ee ota hammas mihinkää kohtaa. Ja iännii on niimpaha ettee sitä ies läppäkorvilla kestä. Siinä män sehhii ilo. Pitäkee imurinna.

20140514_100426-normal.jpg

Ja lissee seoras. Tiijjän että imurin jäläkee otettaa moppi. Ja sittäe on mukava jahata. Vaekkee äet siitä tykkeekkää. No eepä ollu sekkää entisesä. Ol ostanna semmosen kumman ranstakan. Nii ol paksu ja mööhee siitä luuttupiästä. Siitäkkää suanna kiini. Ja saepovvettä män nokkaa ku yritti. Että niimpä vietii siivuupäevän ilot meekäläeseltä.

P1010359-normal.jpg
- Häh? Tälläkö siankorvalla meenasit hyvittee?

P1010367-normal.jpg
Ee paljoo kiinnosta. Jyrsi vuan keskenäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti