tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ohi on!

Äet raportoep

Nyt on Ii sevverra heekossa hapessa vielä ettee jaksa paljoo kuulumisija huastella.
Siispä minä jottae kertoelen.
Operaatijoha män aeka supsikkaasti. Aekasi uamusilla. Ee oo ollunna onkelmija. Ja ku suatiin sittä loppuin lopuks sehhii pissinääte kaahottuva. Ja muistettii peräti ottoo se matkaa. Ni eepä ollunna kitteetä siinä ennee aenuttakkaa. Onneks. Alako näköjjää tökkimmää se liuvotusmuona ni oes ollunna hankalata jos oes pitännä vielä sittäe suaha maestummaa.

Muutama tunti linikalla. Sittä saen kiärijä viltimmutkaa unisen pikkukoeran. Ja iha helekatin iso laatanen kaalassa.Yhen maessa oltii pihassa. Siinä se muata tuhis omalla patjallasa täkimmutkassa. Ja minä istun lattijalla vieressä. Kyllä käv siäliks. Pikkunen raakka. Iha tiijotonna makas monta tuntija. Äskön sittä koppeotu kaver jaloellee ja käätiin pihalla pikaseen. Pönttö tarttuu joka paekkaan kiini. Hurraatin jo matot lattijalta poekkee. Ku meenas tökätä joka reonaan se pöntön laeta.

- Iha syvämmestä ottaa ku se kahtoo silimiin sieltä pönikän sisältä. Ja koettaa sannoo että äet aata,ota poekkeen tämä,
Ja minkätähe mullon nii huono olo ja jokakohtaan koskoo... Ja sille on vuan pakko sannoo että sen pittää antoo olla. Enkä ies uskalla sannoo että montako päevee.
Tekis miel vuan koko aejjan pittee sitä sylissä. Ku nuupottaa polonen piä allaalla. Ja tuo surkee vinkuna. Ku ee irtoo se kaalur. Muataan lattijalla ens yö vierekkätä patjalla. Samassa peetteessä. Kaverija ee jätetä.

Kymmenen päevän piästä suap ottoo tikit poekkee. Ja pittää varroo kastelemasta sitä huavoo siihe asti. Eli ee suihkutuksija. Jos ee likkaavu. Sitä suihkunkestävätä huavateeppijä suap yljhuomenna siihe panna. Iha ku uumoelinnii. Onneks sitä teeppijä nyt on. Samallaeset ohjeet ku immeesten leekkuuhuavoellahhii. Vuan taetaa vähä vaehella er liäkärriin ohjeet. Ku toeset tuas käsköö suihkuttammaa.
Kuvija ee oo ku se kamera on juntturassa vielähhii. Että nyt on tämmöstä kuivakammakusta juttuva vuan
Nyt se pikku-ukkel kampeotu tuoho jalajjuuree. Haluvaesitko Iivari sannoo jottae plokikamuilles?
- Nyt ee irtoo mittää... juilii nivusija. Pitäkee tassuja pystyssä että jiän henkii.  Ja nukuttaa... krrrooohhh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti