torstai 5. kesäkuuta 2014

Alamaessa


20140514_100809-normal.jpg
Kylläpä minuva on sittä tympäättännä tänäpäevänä.
Iha ihteennii ihmetyttää. Vaekka ohan tuota tullu jollonnii muullonnii jottae marmatettuvahhii tiällä. Millommistäe.  Enämpi oon silti hyvällä piällä. Ylleesä.

Nyt ee oo oekee kiinnostanna mikkää. Lenkillehhii mäntii het uamusta. Ku ol viileetä. Taekka ol meeninki männä. Minä vuan löen juntturraa jo enne ensmäestä kilometrijä. Ku ee huvittanna yhtää männä. Siihennii asti ol melekosta kettuuttamista. Äetin sannoessa. Ku ylleesä männä hölömyvän suunapiänä. Ee kiinnostanna kenenkää postit. Eekä ies linnut. Ennee sejjäläkee ku olin jahanna niitä ensmäeset satametrijä.

Ee oo leekkikkää oekee maestunna. Ja ruokahhii ol pahhoo. Ne nappulat ruppee nehhii tympäsemmää. Ja niitä muka pitäs nätvehtijä vielä aenahhii kaks viikkoo. Muka kitteet liukoo. Minusta on ruvenna tuntummaa että ne on taenna vaehtoo paekkoo. Ne kitteet. Että oesko ne jotennii männy piähä. Ja tehny tämän toplokkaa olon.
Äet koettel lohutella ja sano että se johtuu tuo puhuksissa olo siitä piikkiliäkkeestä. Siitä hormoonista jonka minnuun tökkäsivät männäviikolla sielä linikalla. Voep kuulema tulla semmosija oereeta. Että mikkää ee kiinnosta. Että ruppee semmosta alakulloo pukkoomaa. 

Lukkoo kuulema sielä liäketiijjoessahhii. Vuan männöö ohite. Se on koettanna hyvitellä minuva. Ja pittee sylissä. Ja tarjonna muutae suurusta ku niitä nappuloeta. Uuven vinkunnii toe kaapasta. Entine ollii kyllä jo tullu tiesä piähä. Jonnii aekoo sen kansa kehtasin vehata. Vuan sittä rupes tuas tympäsemmää.

P1010426-normal.jpg

Mikkään tästähhii oekee tulloo? Ee huvita ies mammoo vahtija. Vaekka pitäs. Sotkekkoon mökkisä. Ja asijasa.
Viskelköö vinkuva keskenäsä. Syököösä puruluusa. Ja liuvotusnappulasa. Mään muate.
Vuan kuitenniisa ehken jottae pikkusta huikopalasta suattasin ottoo ennen sitä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti