tiistai 15. heinäkuuta 2014

Uutta ja vanahooTervetulloo kaekki kamut ja lukijat tänne uuteen plokkii! Tässä alakupaloeks vähä pallompelluuta. Nuor emäntä on ollunna utakkana  ja ruatanna niska limassa nämä uuvvet sivut ja tuonnii vitejon.

Vaekka onnii mahassa se tikirreekä ni silti on palloo pelattu ja riehuttuhhii. - Nii toellaa, minähän kävin eelissäpäevänä sielä linikalla. Ja ottivat nyt sittä viimennii poekkeen sen ompelleen. Ku sen piti olla sissäenen tikki joka ol noossu pintaa. Ja sittä ee ollukkaa. Ja mänin jo vähä sekali että mitenkä se ol. Vuan joka tappaaksessa se on nyt poekessa. Ja liäkekuur on piällä. Vaehteeks.
Ja pönttö männäyönä piässä. Ja vielä enssii yön. Ku muka ee nuolasta sua.

Vuan siitä enämpi enskerralla. Nyt pittää jootuva vielä pelloomaa ennenku äet käsköö muate. Toevottavasti viihyttä tiälä uuvvessa plokissa. Minusta aenahhii näättää oekeen mukavalle . (Jututha ee entisestää parane, jos vuan äet sattuu kohille.)

30 kommenttia:

 1. Onnea uuteen blogiin! Hienolta näyttää. Videokin on ihan huippuluokkaa, kuten pelaajakin. On sulla mahtava pelikenttä, kyllä sillä kelpaa vipeltää. Me ollaan tietenkin heti laitettu tämä blogi kirjanmerkkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tämä minustahhii vähä muutteempoo siihe entissee verrattuna :)
   Nuita pelluuvitejoetahan se nuor emäntä kuvas usseetahhii. Että riittää katottavata:)

   Poista
 2. Jaa, nyt en tiedä katosiko viesti vai onko valvonta päällä. Mutta hieno uusi blogi on sinulla! Ja olet yhtä vauhdikas pallopoika kuin Paavo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ee tiälä oo muistooksen mittää valavontoo :) Kiitos vuan, tykkeen tästä itehhii :)
   Ja tuo pallompelluu on nyt semmonen suosikkiharrastus. Paavolle terveesijä!

   Poista
 3. Kyllä on jalomuotoinen kuono tuossa kansikuvassa. Kiva ilme tässä uudesssakin blogissa. Pysymme Jirin kanssa linjoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuono ku kuono :) Mukava ku pysyttä matkassa!

   Poista
 4. Sanavahvistus on kyllä päällä, joten kommentit katoavat, ellei vahvista ohjeen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota pittää tarkistoo vielä... Oeskoon tuo parempi ettee sitä oes...?

   Poista
  2. Jos sanavahvistus on päällä, ei tule robottiviestejä. Meille on tullut muutama, mutta yhtä lukuunottamatta ne ovat jääneet roskapostisihtiin.

   Poista
 5. Hyvältä näyttää sekä pallonpeluu että uusi ploki! Mäkin lähen tässä loppuviikolla taas mökille, kunhan nämä helteet vähän hellittäisivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loppuviikosta viilennöö. Ee tarvihe puahtuva ennee :) Mökillähhii on varmaan mukavampoo.

   Poista
 6. Tervetuloa! Jo on teittiä odotettukin. ♥
  Iivarissa on ilmiselvää jalkapalloilijan lahjaa, piteli palloakin kuin mestari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitosta vuan! Oomminä oppinna jo tuon käpsäotteen :) Meenasin jo suaha iha hammasotteennii vuan äet pilas sennii ilon! Ee sua kuulema ku pelata vuan :)

   Poista
 7. Hieno homma, että tulitte tänne bloggerin puolelle. Se on paaaljon helpompi kommentoida, kun ei tartte joka kerta kirjoitella niitä nimiä ja s-postiosoitteita sun muita sinne eri kenttiin. Vai on sulla ollut ylimääräisiä tikkejä. Toivottavasti nyt on kaikki tikinretaleet sitten poissa. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua nyt nähä mitenkä sitä ossoo tätä käättee. Ku on nii erlaenen ku se entinen.
   Ol sinne yks tikki unehtunna. Ottivat poekkee. Paranis nyt jootuin ettee ruppee sinne kehittämmää mittää märkee...

   Poista
  2. Meille bloggeri taas oli oikeestaan itsestään selvä valinta, kun ensteksi oli g-maili. Sitten kun aloin tutkia niitä eri blogivaihtoehtoja, niin eipä siinä paljoa tullut vaihtoehtoja. Voihan bloggerkin hävittää vaikka koko blogin, niinkuin kävi Párekille, mutta siinä on ollut jotain mystistä. Kannattaa olla g-mail ja se kytkettynä siihen blogiin, niin sinne voi sit ainaskin tulla ne varoitusviestit. Sitä paitsi vuodatus kun kaatui.niin sehän tuhosi bloggareiden kaikki kuvat monelta vuodelta. En minä osaa sanoa, kumpi on parempi tai huonompi, mutta se helpottaa esim justiinsa kommentointia, kun on samassa "blogi-tiimissä".Niin ja kyllä tätä oppii käyttämään:) Savoon terkkuja Ossilasta.

   Poista
  3. Myö ee ite näestä älytä höykäsen pölähtämmöö! Nuor emäntä se tätä ehotti. Katottaan mitenkä männöö. Oes kurjoo jos kaekki kuvat ja jutut hävijjäes jonnehhii!

   Poista
 8. Miks' muutitte tänne? mie en tykkää bloggerista, joten jiäpi kommentoimata, lukemassa suatan käävä.
  Sirpa ja Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe ee! :(( Ku tuo nuor emäntä sano etton tämä parempi. Ku mahtuu enämpi kuvija ja muuta. Minkätähe jiäp kommentoemata??? Elä nyt hylykee meetä! Ku ohan nuilla muillae kamuilla tiälä samassa tämä...

   Poista
  2. Jäi tuossa sanomata, kyllä blogi on hieno ja kauniin vihreä taustakin:)
   Kommentointi on jiäny aika vähhiin joka paikassa, lukemassa kyllä käyvvään.
   Tekisin minäkii uuven blogin jos ossoisin, vuan ei tämmönen tyhmä tumpelo ossoo ennee uuvistoo tuota entistäkkää, vaekka miel tekis! Bloggeria muutama kerran kokkeillu, mutta ei ou onnistunu näin tyhmällä.
   Mukavoo viikonjatkoo ja rapsutukset ja muiskut Iivarille ;)

   Poista
  3. Hyvä ku ootta vielä sakissa mukana! Vähä jo säekähettii että jos että ennee haluva käävväkkää tiälä. Teellä on hieno ploki. Ee mittää vikkoo, eekä tarvista tehä uutta. Meellä tuo nuor emäntä innostu tähä hommaa. Ee kaet äet älyvä näestä plokihommista mittää. Hyvvee loppuviikkoo teellehhii ja Iivari lähettää Tiitulle semmoset palloelijan muiskut! :)

   Poista
 9. Morjensta pallonpelluuta harrastava kuoma! Hiano on tää uus ploki, tykättiin kyl vanhastaki, molempi parempi. Viteos on rautaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjensta vuan teellehhii kamut! Kiitos, tykkeen kyllä itehhii tästä :) Tuommosta seon tuo meekäläesen pallompelluu. Kelepoesinko siihe teejjän jookkuveesee?

   Poista
  2. Todellakin kelpaisit, kuomahyvä! Millonka tuut pelloomaan? Eikös meillä ollu jo pallokerholle nimikin... Olikse Palloseura Pallittomat Pojat?

   Poista
  3. Voi, jos tulee Pallittomat Pojat, niin me Jirin kaa ei kelvatakaan! Minä olisin kyllä huippu maalivahti tai toppari.

   Poista
  4. No niimpä. Keksittään joku muu nimi! Se FC Kulmahampaat voes olla hyvä. Paetsi että savokshan se on Kulumahampaat :) Ehotuksija?

   Poista
 10. Onnea uusi sivuille ja tervetuloa bloggeriin. Minähän seuraan sua ja juttujas vaikka siirtyisit pelkästään savumerkeillä viestittämiseen, niillä vois tosin kuvat jäädä hieman epäselviksi. Minen tiennyt että palloa voi tuolleen kuljettaa, oon vaan ottanut aina hampaisiin juossut niin kovaa kun reisistä lähtee. Yritän harjotella niin voidaan joskus pelata samassa joukkueessa.
  t. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vuan! Jospa myö nyt suatas jottae tätä kaatta ettee tarvihtis iha savumerkkii siirtyvä :)
   Sullon isompi suu ni pystyt ottammaa pallon sillälaella. Mullee mahu pallo suuhu. Pakko kulettoo tuollalaella. Meellon tässä justiisa virreellä semmonen jookkuve alulle :) Hyvin sovit mukkaa!

   Poista
 11. Pipukka:
  Hieno uus blogi. Tykätään. Pallovideo hauska. Ihan oisit voinut olla Saksan joukkueessa MM-kisoissa. Seurataan blogia vaikka äippä näin kesäisin ei aina jouda kirjoittamaan mun kommentteja. Ai niin, se piti vielä sanoa, että hienosti olet jaksanut pitää pönttöä päässä, toivottavasti nyt lopullisesti pääset siitä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tämä on aenahhii nyt. Ku nuor emäntä hikipiässä tätä ähräs. Tiijjä sittä mitenkä männöö jatkossa ku äet säheltää tässä. Kuataa viela koko plokkerin!
   Kyllä nyt riittäs jo tuo pöntön pito. Ehken suan ensyön jo olla iliman. Mukavata suaha teejjät tänne :)

   Poista