keskiviikko 6. elokuuta 2014

Onko pakko jos ee taho?Iivari: - En sittä lähe pihalle. Ee tarvihe turhoo kysellä.
Äet: - Mistee arvasit että meenasin pihalle hoputtoo? Pitäs lähtee nyt.
Iivari: - Noku liehut tuon tynkänarun kansa. Ja sullon pihavuatteettii. Vuan minen lähe.
Äet: - Minkätähe et? Pitäs sitä käävvä ies isommat tarpeet tekemässä...
Iivari: - Kerta en sua haestella tievvarsheenikkoo. Ja pittää keskellä tietä kulukee. Viet kuitennii sinne isontien ylite. Sielä ee oo mittää mukavoo. Eekä oo tarviskaa nyt.
Äet: - Jos nyt kuitennii mäntäs. Minnekkä sinä nyt määt? Ovellepäen oes tarkotus hillaatuva.
Makkoon tiälä. Minkätähe pittää männä jos ee taho? Kummaks on muuttunna nämä hommat. Mittee illoo on keskitiellä laakata. Sittä pittää kuitennii vahata ettee aatoja tule. Ja postit jiäp kaekki lukemata. Ressi tulloo.
Ryllähän tähämpaekkaa. Mää ite jos haluvat. Tämä on nyt semmonen EVVK.
Eli Vähemmä Vitakkata Kiitos.

Ja mää nyt poekkee sen kameras kansa siitä. Eläkä herätä ennenku lumet on muassa. Taekka pakkasta mittarissa.  Taekka no ehken... vähä riippuu mittee on iltasena...
 
 
 10 kommenttia:

 1. Kiitos Iivari iltanauruista (vaikka vakavalla asialla oletkin) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitteehä tuohonnii sanos... :) Vakava asija on tuo. Vaekka eekaet se haettoo jos naarattaahii :) Äettii mokoma naaro mulle!

   Poista
 2. Meikäpoika piiloutuu sängyn alle näkymättömiin, jos on jotain uhkaavia toimenpiteitä, es pesu, kynsien leikkuu tai sateeseen lähteminen. Piiloudu sinäkin, jos vaikka palvelija kyllästyisi etsimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähä minnäe tien. Vuan minut sieltä essiin kaevettaan. Ku heettäätyy iha lapamaoks petille taekka sohvaa ni se on parempi. Kuka sitä nyt lankavyyhtinä olovata koeroo suap valjaesii pujoteltuva :D

   Poista
 3. Kyllä on Palvelijattaren vatsamakkarat tanssineet jitterbuugia tuota sananvaihtoa tavaillessa! Mitä Se oikein nauraa? Ihan asiallista asiaahan sinä Iivari siinä tolkutat. Eikä ole pakko jos ei tahdo, se on mäykkyjen periaate se.
  Minä kipaisen sohvan alle, jos alkaa vaikuttaa siltä, että ulos olis lähdettävä, vaikka ei luonto kutsu. Palvelijatar kierona tyyppinä alkaa rapistella herkkupussia keittiössä ja sitä ääntähän minä en millään pysty vastustamaan. No, saan kyllä sitten pikkurillin kynnen kokoisen namin, kun ilmaannun käden ulottuville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Mittee ne naaraa!? Vakava asija. Minuva ee lahjota ies namilla. Paetsi jos on jottae erikoesherkkuva:)
   Tänäuamuna sae huijatuks minut kyllä iha erreöksessä jollae kanatikulla uamulenkille. Kiero on tuo immeenen tiälä.Koetan kyllä pittee tuosta per' uatteesta kiini loppupäevän; ee oo pakko jos ee taho!

   Poista
 4. Hyvä Iivari! Ihan oikein näillä helteillä. Sellainen kuntoiluhölmöily pitää laittaa eläinsuojelurikkomusten listalle aina, kun on yli 23 astetta auringossa ;)
  PS: Mee nyt silti asioille... sitähän se äippä tais tarkottaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varsinaeset kuntoeluhölömöelyt onnii ylleesä uamusilla ja iltasilla. Ee paljoo silti kiinnosta. Päevällä sittä pitäs nuo tarvehommat käävvä. Muka. Äet sano että minnoon ku vanaha tiissel aato. Käännistyy hittaasti ja lähtöö jos lähtöö.Ja vuatii tietyn lämpötilan. Ite on:)

   Poista
 5. Masentuuhan sitä jo vähemmästäkin! Nyt vaan tarkkana, ettei vaiva kroonistu.
  Meillä on jo pihamaa ihan kuivanut koppuraksi. Rapina kuuluu kun kävelee kasvien murskaantuessa jalan alla. Kyllä nämä kelit koettelee kaikkien voimia ja kärsivällisyyttä. Puhumattakaan sitten noista muista rajoituksista elämässä :-/
  Suukkoja Iivarille piristykseksi!

  VastaaPoista
 6. Sitä on tuota tympääntymistä liikkeellä aena välillä :) Nii on meelläe talon takana iha kuivoo ja puista lehet tippuu. Sielä on justiisa sitä minun aetuusta. Muu pihamua ee oo niimpaljoo kärsinnä. Vuan huomenna helle loppuu :) Ajas vuan kiärmeet muille maelle tuo siämmuutos. Suukot piristää, kiitos! <3

  VastaaPoista