maanantai 22. syyskuuta 2014

Kirje
Äet sano että tällä päevämiärällä, enämpi ku 20 ja vähempi ku 30 vuotta sitte synty kuulema tähän talloon topakka tyttölaps. Minä sitä tietoo aekanj äemistelin. Että misseepä se mahtaa olla nytte. Sittähä minä hokasin että sinuva, nuorta emäntee tarkottaa. Ku en aena muista etton tuo sinunnii äet. Minun syvämmen valtijattarella on nyt oekee syntymäpäevä! Etukätteen niitä sillon tiälä piettiin. Vuan kyllä nyt onnitella pittää. Oekeena päevänä.
 
Paljo onnee sinä syvämmen valo ja rakas nuor emäntä.
Sinä mualiman paras rapsuttaja ja sylissä pitelijä.
Sinä paras leekittäjä ja kaverj.
Sinä minun pienen koeransyvämmen ikkuinen valtijatar ja uarre.
Sinä minun rakkaen ja parraen ystävä.
Sinä joka oot aena minun elämässä ensmäene ja tärkeen.
Sinä jota minä palavon ja aena oottelen.
ONNEE!!!!
Sinnoot sielä kaakana. Ja tiet sielä niitä omija tärkeetä hommijas. Ja minä tiälä. Minä kahtelen nuita kuvija vuan nyt sittä. 
Sinun kansa meellä on aena parraat leekit.
Eekä kukkaa mualimassa hoejja minuva yhtä hyvästi ku sinä.

Että oekeen hyvvee syntymäpäevee sulle! Toevottavasti oot suanna hyvijä lahjoja ja hallaaksija. Minä aenahhii laetan sulle isoja pikkukoeran hallaaksija! Ja äettii. Vaekkee se tosijaankaa mikkää pikkunen oo, niinku tiijjät. Suati koera.
Terveesin ikävöevä Iivari


12 kommenttia:

 1. Lämpimästi onnea nuorelle emännälle!
  Kyllä kirjoitit Iivari tosi hienon kirjeen. Tuollaisen haluais varmaan kaikki nuoret ja vanhemmatkin emännät, ainakin tuo minun Palvelijatar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä vuan laetoen semmosija asijoeta ku aena uattelen mielessänj... se on tuo synttärjsankarj mulle nii rakas. <3 Ja tietennii äetillehhii.

   Poista
 2. Onnittelut nuorelle emännälle ja kyllä oot Iivari hienon runon väsännyt. Ei pystynyt aikamiesbulldoggikaan kuivin silmin lukemaan :)
  t. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe hyväne aeka, ihanko silimänurkkas kastelj tuo... Sinnäe varmaa omasta emännästäs uattelet samallalaella. Oon siitä varma :) Kyllä ne on semmosija uarteeta, eekö vuan!?

   Poista
 3. Voi pikku- Ii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe <3 itelles... :) Sinnoot semmonen syvänkäpynen...

   Poista
 4. Onnittelut nuorelle emännälle, etenkin siitä, että on saanut noin rakastavan ja uskollisen pikku ystävän!
  On se vaan kumma, että kaikki rakkaat ihmiset eivät voi asua samassa talossa. Niinkuin sinun sydämesi valo ja meidän lapsiystävät. Kyllä en ymmärrä sitä minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minnäe ihmettelen että minkätähe sen pittää nii kaakana olla. Mukavampihan tuo oes yhessä asustella :) En sitä ymmärrä minäkää.

   Poista
 5. Oikein paljon onnea nuorelle emännälle. Vuodet tuossa 20-30 välillä ovat hienoja vuosia ihmisen elämässä. Ei sen puoleen ovathan muutkin vuodet hienoja, mutta tuossa välillä on kaikkia sellaisia mukavia tapahtumia. Opiskelut, valmistumiset ja perheen perustamiset, yleensä. Että siinä mielessä kivoja vuosii. Sulle Iivari sitten terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän se äettii muisteloo haekeovella :) Nuor emäntähhii valamistuu kohtapuolii jo toesee ammattii. Että ohan tuo kerinnä tehä :)
   Ossilaan syysterveesijä!

   Poista
 6. Vaikka ikävä on ikävää, niin silti on hyvä, että on olemassa joku jossain, jota kaipaa oikein kovasti. Parasta siinä on se jälleennäkeminen. ♥
  Oikein paljon onnea Iivarin kaipuun kohteelle eli "nuorelle emännälle"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutiisa nuin. Oes elämä ankeeta jos ee oes kettää nii tärkeetä ketä kaevata! :)
   Terveesijä teelle sinne suuree mualimmaa!

   Poista