lauantai 30. heinäkuuta 2016

IIK!Tuo minun elämän IIK ja MKN, elikkä Ikkuinen Ihhaelun Kohe ja Mualimankaekkeuvven Kaanein Naenen, Takku kävj kylässä.
Nii ja ohanse kansa KÄ, eli Kummilasten Äet.
Siinä tuas poekamiehen syön heetti volttija. Ja sanattii mänj sekali.
Kahtokee nyt.
Voepiko muka kukkaa vastustoo nuita silimijä? Ja tuota sulosuutta...Iivari: - Öö...terveppä vuan..ompa mukava ku tulit...

Takku: - Terve itelles...ootko mitä keksiny viihykkeeks?Iivari: - Tässoes jokunen muurahaenen ja vähä kuivettunna liero...ööö...

Takku: - Just...hyi kuitennii...entäpä jos vaekka katottas niitä sinun sikojas...?

Iivari: - Jo tok...kaekki mikä on minun, on sinunnii...Takku: - No on sika poikineen...minkähän ottas...Iivari: - Seon iha uusin tulokas...eekä sitä oo vielä oekeen koolattu...

Takku: - No tulimpa sitte sopivasti...Iivari: - Silläkeenon herkemmällä tassulla sitä... jospa minä vaekka näättäsin mallija...


  

Takku: - Osataan sitä myö kaupungissakkii sikoja käsitellä...
Mittää mallinnäyttöö tarvihe...Pihalla esittelin Takulle tätä ommoo tonttija.Iivari: - Leekkimökki oekeella käpsällä, mummula vasemmalla...Iivari: - Tässon sittä se minun pissipuu...siihen suapi käävvä merkin jättämässä...

Takku: - Etkö tiijjä että ee oo meellä tytöellä tapana semmonen...
Otettasko juoksukilipa?Ja nii paenelj Takku siinä juoksulla hepuljkiekkoo.

Takku: - Vauhtia...ota kiinni...!

Iivari: - Jospa minä vuan katon...ku äet on aena sanonna ettee juoksullaa olovija tyttöjä sua jälestee...


Kaekki hyvä loppuu aekannaan.
Nii lähti tuas se IIK. Vuan lupasivat tulla uuvvestaannii.
Tiälä sitä nyt vuan suapi kaehomielin jäläkijä haestella...18 kommenttia:

 1. Voi herttanen sentään kun olette suloinen pari !
  Ei ihme Iivari ettet pysty noita Takun silmiä vastustamaan ja se on varmaan ihan huumassa sun huolitellusta parrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taes tykätä enämpi nuista minun possuista ku minusta...vuan onse silti mahottoman ihana <3 Kyllä siinä ujo mualaespoeka ee tiennä mitenkäpäen oes ollunna.

   Poista
 2. Ihania ootte molemmat <3
  Takku on topakka likka, ja sehän on ihan oikein teitä pojankoltiaisia kohtaan :D
  Nyt kaivertamaan pissipuun runkoon:
  II <3 IIK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolokku on ja kaanis. Justiisa naenen minummieleen :) Kyllä seon minun syvämmen viennä. Vieläe huokasuttaa. Pissipuussa on niin paksu tuo kuarna ettee sua siihe mittää syvämmijä.Jos laettas tuoho mökin nurkkalaataan...hmmm :)

   Poista
 3. On se Takku kaunis ja ihana! Ja oikein komeana ja hienosti hoitelit isännän velvollisuudet Iivari. Ei moitteen sijaa. Heh, vauhdikas rouva se Takku näkyy olevan, ei ihme jos jäit vähän sivusta seuraajaksi, kamu. Niin olis taatusti käynyt mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetihhan minä pittee seoroo. Vuan taes ne possut olla sille enämpi mieleen ku meekäläenen. Kyllä seon ihana,siitei piäse mihinkää <3 Sulla seon hyväpäevä eissä ku niät Takun sielä rehvillä :) Minä suan vissiinnii kaehoo kantoo ens kessään asti.

   Poista
 4. Voi mun tukka on ihan kauhee! Me oltiin just menossa kampaajalle, ei olis pitänyt antautua kuviin tässä kunnossa! Ja mun maha näyttää pullealta ihan vaan siks, että olen just aika vähän aikaa sitten saanut lapsia. Normaalisti olen tosi hoikka!
  Ne siat oli kyllä tosi makoisia, kiitos vaan niiden lainasta!
  T. Takku Kuonokirjasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukka olj hyvästi ja nii oot kaanis etten oo vieläkkää suanna syöntä oekeeseen tahtiin <3 Varmaannii joovvun jonnehhii rytminsiirtoon vielä!
   Mukava ku possuista tykkäsit kuitennii :) Vaekka meekäläenen jäehhii niihen varjoon. Tiälä minä oottelen millonka seoroovan kerran tulet käämään...

   Poista
 5. Oi tokkiinsa, ootte niin II IIK ! Ihania En yhtään ihmettele että olet SM (Syämmes Menettänyt) ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvästi sanottu, toellaannii oon SM ja ikkuisiks ajoeks :) Kyllä kääpi syömmen piälle tämmönen kaakorakkaas...

   Poista
 6. No jo vain on poika saanukin kauniin tytön pihalleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrannii lykästi :) Vuan ehkä mulla on vielä vähä opettelemista nuihen naesten kansa olemisessa...sitä ku on tämmönen ujo mualaespoeka :)

   Poista
 7. Kyllä sulla Iivari kelpaa. Koko kesän on käynyt kavereita kylässä ja nyt vielä oikein tyttökin! Kyllä oli suloinen ja hyvin hoiteli sun sikaa. Oli mukava, että annoit Takun vähän leikkiä niillä. Mukavaa viikkoa toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan mahtava kesä ku on nähnnä kaverija. Ja sittä vielä tuo IIK! Kyllä sevuan on ihana. Oesit sinnäe kyllä ihastunna. Kyllä sae minumpuolesta ottoo minkä lelun vuan :) Mukavata viikkoo sullehhii!

   Poista
 8. Ihanan nartun sait kyllä vokoteltua kylättelemmään. Oisppaan ollu mukava tavata se Takku itekenenennii. Lie tuota miun haisuja ollu vielä pihamualla, jotta piäs vähä hajulle mistä jäi paitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se nokka muassa kuluki. Varmaannii niitä sinun merkkijäs haestelj niin tinkaan. Ehken se ee sittä sentaatta nii ollunnakkaa minusta kiinnostunna...:) Oesit kyllä ihastunna varmalla sinnäe siihen. Onse kyllä semmonen naenen että piä on sekali vielähhii :)

   Poista
 9. Tsiisös, että sulla onnii ollu kommee naene siellä! Voe että, ku oltas oltu myöhii tuota missiä kahtomassa! Myö tiällä kotona on pyöritty ku herneet purkissa kolomestaa, ku mamma ol jollae kesälomalla. Nyt se häepy tuas sorvi iäree, jotta myö tiällä kotona keskenämmö tuas möörötettää.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eekö vuan oohhii kommee :) Sitä ee tapahu tuommosta tiälä ku ehken kerran kesässä että tuommosen naesvieraan suapi. Vieläe polovija heekottaa :)
   Elekeehän huolija kuomat,kohtahan seon tuas viikolloppu ja teellä mamma pihassa. Viikko sujahtaa jootuin.

   Poista