sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Lepopäevä


- Kuulehhan...pitäsköön meejjän poekiin käävvä nyt ruokaperräesten jäläkeen vähä palasta ottamassa...ettee näläkä tule ennenku iltatirsat otettaan... ja ennenku iltanen syyvvään...Seon lepopäevä. Mittää ee oo tehty.
Jos nyt ee paljoo muullonkaa.
Välillä nokoset, päeväkahvit, torkut. Ja sittä puolista.
Sejjäläkee ruokaperräeset ja palasta.
Unoset ja vähä kuhampaan jottae. Iltatirsat.
Sittähän seon iltasen aeka. Ja iltakahvin.Ja välissä laavvantaeluun jiämijä.
Ja hammastikku.
Ja sitä kahvin juomisen ryllitystä immeesillä.
- Ee vieläkkää kerroskeksijä meekäläeselle. Ruojat.
Eekä kyllä yhtää pakkolenkkijäkkää.
Kyllä voeton puolelle jiäpi tämä päevä.
Tuosta keksimpuutteesta huolimata.
Ja turhan nuukista annoksista.


10 kommenttia:

 1. Sullahan on oikein hyvin asiat kuomaseni. Enemmän on ohjelmaa kuin mulla sunnuntaisin. Mulla suurin vaihtelu on ollu kyljen kääntäminen sohvalla. Ettei tule makuuhaavoja. Hetkosen jo luulin, että pikkueukko on tulossa kun kuulin Palvelijattaren puhelevan sen kanssa puhelimessa. Mutta ei ollut tulossa vaan menossa kaverinsa synttäreille Ylihärmässä. No, tulee taas kunhan ehtii. Kun on se koulukin hoidettavanaan.
  Hauskoja unosia teille ja hienoa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eepä tuota valittamista päevässä ollunna. Justiisa olj meekäläesen mieleen :) Mitä nyt nuukampuoleeset nuo annokset.Ja vähä hierti se kerroskeksin panttoominen. Toevotaan että se Pikkueokko sieltä kerkijjäes käämään. Saesitta tuas niitä omija hommija sen kansa puuhaella :)
   Ilosta uuvven viikon alakuva teelle!

   Poista
 2. Mun mielestä sulla oli oikein mainio päivä. Ruokaa ja lepoa vuorotellen. Niin sitä pitää. Sellaista vähän oli meilläkin. Tosin välillä piti maata pihalla, kun äippä halusi mökillä istuskella hienona päivänä pihalla. Pisteli siinä Jäbän jahtisukat valmiiksi ja lueskeli samalla lehteä. Tyypillinen nainen. Tekee montaa asiaa, meinaan rapsutti muakin aina välillä. Oikein hyvää alkavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eepä tok kummemmin päevässä moettimista :) Teellä on viksu tuo äeppä ku montoo asijata suapi yhellä istumalla tehyks. Meellä tinkii mänemmään enämpi topostuksen puolelle nuo naesimmeeen hommat. Etennii jos on montoo asijata tehtävänä :)Mukavata alakavata viikkoo teellehhii!

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa tuollainen lepopäivä! Mieli ja keho tarvitsevat joutilaisuutta. Sieltä ne uudet ideatkin sitten kumpuavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on jootilaessuus joskus tarpeeseen :) Aenahhii meekäläeselle. Äetillähän tuo tahtoo männä usseemmin sen puolelle. Ilosta uutta viikkoo teelle!

   Poista
 4. Juuri tuommoista kivaa sunnuntaipuuhastelua kera välipalojen, jaksaa sitten viikolla pelata ryttypalloa ja muutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpäjustiisa. Iha olj luatusa päevä. Mikäpä tuota olj pehmeellä immeespatjalla muatessa:) Ja kommee ilima näättää olovan tulossa tälleppäevälle että eeku palloo pyörimmään. Mukavata viikkoo sinneppäen! :)

   Poista
 5. Kyä sitä pitää välillä hölläillä ja ottaa iisisti. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oekeessa ootta kamut:) Teelläe on näköjjään ollunna oekeen lepposa päevä. Nythän sitä tuas jaksaa sittä vähä enämpi vaahtija pittee :) Ilosta viikkoo teelle!

   Poista