perjantai 17. elokuuta 2018

Ikävä immeenen


Äet: - Elä mää sinne pensaaseen! Tiijjä vaekka joku kiärme sielä oes...ja ampijjaesija!
Poekkeen sieltä justiisa!


Äet:- Elä vuan nokkoos pistä sinne heenikkoon...sielä hyvinnii voepi kiärme lotkottee!


Äet: - Mittee nuin tarkalle haestelet? Elä vuan nyvi..eekaet vuan oo mikkää ampijjaenen eli muu pörrijjäenen sielä...!


Äet: - Elähän mäne sinne aejjankuppeeseen kytteemään niitä remonttimiehijä! Ukille sielä hommija tekköövät.


Äet: - Ee mittää haakkuja...nyt loppu tuo pelj! Tarvihe kokoaekoo olla suu selälläsä haakkumassa...kettää ee ies näy!



Äet: - Elä nuin kovasti jyystä...lähtöö vielä liijjan isoja paloja ja kurkkuus tarttuu! Kuhavvuan ee hammassii katkijjaes tuolla pelillä!


Äet: - Eekaet vuan oo selekäsj taekka mahas kippee kippee ku nuin istuva lenkotat kierossa...ja minkä taatta et mihinkää liikukkaa...pitäskö tuota liäkärillä ihan käävvä!?

Iivari: -  No minkään taatta...suanoo tuota nyt ite miärätä ies sen kummallako kannikalla rappusilla istuu...etkä tuota itekkää istusj märkiin kinttuis piällä!
Kyllä oot äet joskus (usseemmiten) hirveen ikävä immeenen.














14 kommenttia:

  1. Ja meillä on toine! Iha on samalaiset puhheet tässähhii huushollissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lohuttaa kuulla etton sullae kamu samallaesta.Vaekkee se äeppäs kyllä meejjän mielestä oo ollenkaa ikävä immeenen, päevvaston :)

      Poista
  2. Ihan on kuin minun Palvelijattaren suusta nuo lauseet! Joskus sitä miettii miten ihan k a i k k i voi olla niin vaarallista. Kumma, että tässä ollaan sentään jo monta vuotta selvitty hengissä tässä vaarallisessa maailmassa ;) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etton muitae. Kyllä sitä meekäläenennii usseesti ihmettellöö että mitenkä sitä on näennii vanahaks elännä ku on jokapaekka vuaroja täännä. Ja mitenkä myö isännän kansa on pysytty kuitennii elolla sillonku ee äet oo kotona! :)

      Poista
  3. Äiet-immeiset on varusttuja jollahii ylvilkkaalla elä tie sitä elkkä tätä -nauhalla. Ei kaet sillen mittään maha. Koita vua Iivar kestee.Laijta selektiivisen ymmärtämise mielala päällen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se suattaa olla nuilla äet´immeesillä keenissä se alituinen varottelu.
      Ja sillehä ee sillon mittää toellaa maha. Pittää vuan laskee toesesta korvasta sisälle ja toesesta sammoo kyytijä pihalle ne :)

      Poista
  4. >Enpä tosiaan oikein tiedä kummalla teillä on hankalampi tilanne. Äipällä huolta liiaksi asti ja sinulla kestämisessä kaikkien varoitusten kanssa. Molemmat oikeassa vaikka eri mieltä olettekin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohan tässä vuan tuon kansa pärjättävä. Hättäelöö vuan suotta joka asijasta. Vähemmälläe luulisj tässä hengissä pysyvän :) Kyllä se kuitennii joskus kaevelloo tuommonen vaekka kuinka hyvvee tarkottassii.

      Poista
  5. Ai hirmeetä, me jo hetki luultiin, että meijän äippä on tullu teille määräileen, kuamahyvä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lissee vertastukkee nyt sittä :) Teelläekkö on samallaenen!? Mikähän nuita naesimmeesijä vaevannoo ku pittää olla varottelemassa kaekesta mahollisesta.

      Poista
  6. Tavallaan äetee on oikeassa kun ei anna Iivarin pistää kirsua joka puskaan kun niitä käärmeitäkin on teillä päin ja ampiaisia. Syksyä kohti pistiäiset häipyy ja kiellot vähenee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suattaahan se nuinnii olla. Vuan mittee illoo sitä semmosesta pihallaolosta on ku ee mittää sua haestella! Tulisj vuan nyt kylymempätä äkkijä ni häepysj nuo kaekki otukset.

      Poista
  7. Miten se äet nyt noin ikäväksi ihmiseksi on äitynyt? Myönnän kuule Iivari, että kyllä minäkin noita käärmeitä hysteerisenä vahdin kun Eka pihalla pyöri ja nyt kun tuo pikku Aarne alkaa liikkua, niin kaikki karkotuskonstit pihalla otetaan käyttöön. Tänä vuonna ei ole näkynyt yhtään, mutta onpa meillä tehty tosi paljon puuhommia, joten ehkä maan tärinä pitää ne kaukana. Näin nimittäin sanotaan. Joten hankipas äetille hieman polttopuita pilkottavaksi niin ehkä ne lierot poistuu takavasemmalle. :)
    Mukavaa viikkoa! Muutaman päivän päästä nähdään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aena seon tuommonen nihkee immeenen ollunna. Vieraskorree on vuan sillonku oot käännä :)
      Kyllä meellä pihamua tärisöö ku äet askeltaa siinä että jospa se pitäsj poekessa lierot. Kaekevvarulta on sittä nuo karkottimet.
      Ee se oo mukavata teelläkkää kuha pikkumies lähtöö liikkeelle jos niitä kiärmeetä pyörii. Siinon huolenaehetta kyllä iha oekeesti sillon.
      Mukavata viikkoo sinnehhii ja tervettulloo sittä pyhänä! :)

      Poista