maanantai 24. helmikuuta 2014

Vilunkia

Liiterin taakse ol tässä joku viikko sitte ilimestynnä mahoton läjä puita. Nii ol salloo tuotu etten kerinnä näkemään, suati sittä haakkumaan. Ja se on kyllä vilunkipeliä, että nuin tietämätä tuuvaan. Kukkaa ee etukätteen ies sanonna mittää!
Meellä se ol tämä Tiim Reelupeli tuas. Nii jäe sittä sehhii raktormies haakkumata.
Ja pahintaha tässä ol se että justiisa ol tällätty kenottammaan se läjä minun parraaseen  kepinpyöritys paekkaan! Äemistelin siinä tovin aekoo. Ee aenakaa meekäläestä ollu siinä aateltu.

hui-normal.jpg

Aattelin että pitäkööt puusa. Ikävänpuoleeset immeeset. Siihe joku vielä liehumaan kamerasa kansa.
En muuten hymmyilly. Sittä seoroovana yönä sattoo mätti lunta senttitolokulla. Justiisa olin uamulla aatellu että pittää käävä tarkistamassa siellä puuläjällä yks tärkee asia...

pinolla1-normal.jpg
-Nimittäen se että olko niitä mitenkää merkattuna.No eepä ollu. Siitä arvelin että suattaapa tulla melekonen päevä etennii tämän korkuselle koeralle. Ehken männöö selekä. Taekka jalat. Taekka molemmat.
pinolla2-normal.jpg

Ynnäsin meleko tarkkaan aenae viiskymmentä puuta. Näen määräkoeriin laskuopilla se tekköö osimoelleen (oon kahtonna Puttoosta,sieltä kuulin) kakssattoo jalan nostoo. Ku joka puu pittää merkata molemmista päestä ja koevupuut vielä usseemmasta kohin ku rapsaavat uunissa muuten. Että ehken usseemmakssii päeväks riittänöö hommoo. Toevottavasti tuosta kosteetuspuolesta huolehittaan sittä ettee piäse muste loppumaan.
Vuan kyllä oon sitä mieltä että oes pitännä tuostae ilimottee mulle aekannaan että oesin kerinnä kunnolla harjotella. On muuten yhensorttista urheelua tuohii. Vuatii notkeotta ja muutennii lujjoo selekärustinkia.

Ee tuota nyt kettää kylymiltään pantu tuonne Sotsiinkaa! Kaekki on suanna harjotella,ja niitä on ponssoroetu.
Apurahoja on suaneet. Missees on tämän poejjan ponssorit ja harjottelut?? Missee valamentajat ja apurahat?
-Eepä oo näkynnä. Vilunkipelillä minut suatiin tuohonnii puuhommaan. Tiesivät etten suata jättee merkihtemätä kuitenkaa nii jättivät kokonaan sen savotan mulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti