tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aarinkoo ja ajottaesta matalapaenetta

Helluree! Minäpä sitä piäsin oekeelle lenkille tänäpäevänä. Ensmäestä kertoo viikkoo.
Iliman piäkappaletta. Joovuin kyllä sennii kansa olemmaan pihalla ku meenasin ruveta liijjan liehakkaa.
Minkä sille mahtaa ku innostuu niistä hajuista ja muista. Aarinko paesto vuan kovasti puhalti tuul. Ja hyvijä aromija semmatkassa.Äet risti minut valopiäks. Sillähä sitä onnii varroo männä sanommaa.

58-IMG_3926-normal.jpg

Kyllä on minuva ihmetyttännä. Ku ennen tuo immeenen päevittel sitä ku minun pittää nostoo jalakoo joka korren kohalla. Ja haestella kaekki toesten merkit. Ja merkitä sittä vielä siihe piälle. Ja usseesta suunnasta. Olla tyynyin perrää. Ja kyöhätä vieraehe jaloessa. Että mikkään kumma se vaevvoo?
Nyt sittä ihmettellöö ku en tie ku tarvelirraakset. Ja haestelen jälet. Vuan en merkkoo joka muihe jäläkee.Enkä tyynyistä piittoo. Niistä vieraesta ee vielä tiijjä ku ee oo käännä. Vuan sama on kysymys. Että mikkään kumma se vaevvoo?
- Voe hyvä jyssääs! Halloota! Ee liene juohtunna mielee että leekkussa ol, etton jottae poekessa!? Suattasko iha vaekka siitä johtuva.

p%C3%B6ntt%C3%B6p%C3%A4%C3%A4-normal.jpg

Vuan on vähä huoltahhii pukanna. Ku on nii ooto olo. Ku välillä oon iha niinku ennennii. Ja sittä välillä tuntuu erlaeselle. Vaekka äet sanohhii että iha oon sama Iivari ku ennennii. Siltihhii on semmone olo että tekköö miel olla enämpi äetin sylissä ku ennen. Ja kylessä, ja lähellä. Vähä tuntuu välillä  ihanku oes jotennii turvaton olo.
Aekasa viihtyy tuvassa. Sama homma pihalla. Vaekka tuo lenkki nyt ollii mieleen. Levoton on olo.
No äet pittää sylissä. Ja vieressä. Ja kantaa ikkunan iäreen että niän pihalle. Ja sannoo mulle ettoon sille rakas ja mualiman paras pikkukoera. Että nuo johtuu hormooniin laskusta tae jostae semmosesta. Ja sittä se vähäks aekoo aattaa. Ja on parempoo. Vuan sittä tulloo se ooto olo tuassiisa...


38-P6200476-normal.jpg
Voe ku tassaatus tämä olo äkkijä. Ku ee tiijjä ennee mitenkäpäen ossoes olla.

No seon kyllä sanottava että ruokalaatasella viihyn meleko hyvästi. Sielä ee ooto olo vaevvoo. Paetsi äetijä. Joka jaksaa siunaella minun syömisijä. Ja hurrata sille. Ja kaekki kelepoo mitä tarjottaan.
Ennen en välittännä jiäkuapin oven kollaaksesta taekka muista keettijöiänistä. Nyt istuva nakotan kuulema passissa het ku joku uks kyökin suunnalla naakassoo. Suahhan minä tok ruokoo mahan tääveltä. Vuan silti tuntuu että suattas olla vielä joku tyhjä suolemmutka johonka tuul kääp. Johonka suattas joku herkummurena mahtuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti