lauantai 21. toukokuuta 2016

Kiitos!


Meejjän kävijälaskurj pyörähti kuusjnumeroeseks. Voe tokkiisa kuitennii...
Ja tuohon ku vielä lisätään ne ketkä olj ennen laskurija käännä.
Tulloo huikee luku tämmöselle savolaespoejjalle. Ja ilonen mielj.
Oekeen syvämmestä tulovat kiitokset kaekille kamuille ja lukijjoelle ja kaekille jotka ootta käännä tiälä meekäläesen plokissa!
Ilimassa on juhlantuntuva nyt.
Päevee on juhlistettu erikoesen isolla laavvantaeluulla.
Kerittiin ennen saetta käävvä mehtäkonettahhii kahtomassa.
Olj kerännä nuita hakepuita kassaan.
Ja siinä näky olovan jo peetepaperittii valamiina rullalla.


Melekosen läjän tuo olj suannahhii kerätyks.
Olj siinä risu poekineen.
Siitä oes monet saanapuut suanna.
Ku olj nuita isompijahhii rankoja.


Raktorj jyristelj pellolla. Ja nuakat huuti kilipoo siinä lähellä.
Sittähän se jo alakohhii vettä lotistammaan.
Ja sitä vuan jatkuu.
Telekkarissa on mänössä jiäkiekkoo.
Nythän tuota suapi raahassa katella. Ku on lenkki tehty.
Ja loppuillaks saetta tiijjossa.
Että ens kerralla lissee.
Otan tuon luunlopun ja mänen tästä nyt sitä kiekkoo kahtommaan....


14 kommenttia:

 1. Kiekkoa tässä vahdataan mekin ja Suomi on voitolla. Ihan hirveen jännää, kun tietää miten usein viime minuutilla naapuri pystynyt nousemaan vähintään tasoihin... Ei passais nyt käydä niin.
  Meillä ei ole sadellut, paistaa kauniisti vieläkin. Toivotaan teille aurinkoista huomista. En muuten ole lauantailuuta täällä nähnyt. Mikä lie syynä. Eihän luut lihota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvihhän siinä kävj siinä pelissä :) Nyt sitä vasta jännitettävätä riittäähhii tälle illalle. Ee paesta aarinko vieläkkää tiälä. Vuan onneks ee saa vettäkkää. Iha on semmosta sopivata pelj´ilimoo :) Ompa harmi ku jäe sulta se laavvantaeluu välliin. Jospa tulis semmonen sunnuntaeluu :)

   Poista
 2. Onnea kuusinumeroisesta luvusta ! :)
  On sulla kova urakka merkata tuo puukasa ennen kuin vievät pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo! Sehä on teejjän kamujen ja lukijjoehen ansijota! :)
   Ee tok äet laskenna nuita puita leemoomaan ku ovat tuola ojantakana. Ehken parempi niin. Siästy selekä yljrasitukselta :)

   Poista
 3. Onnea Ii ja äet <3 Kuusinumeroinen on teille ihan aiheesta tullut. Mekin käydään vähintään kerran päivässä teidän laskuria pyöräyttämässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu teelle laskurin pyöräättäjille! :) Mukava on ku käättä. Kyllä se tuntuu hyvälle ku näkköö että immeeset on tykännä. Taekka sittä erreöksessä tänne jootunna :)

   Poista
 4. Onnea suuresta luvusta!
  Täälläkin on seurattu jääkiekkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljo kiitoksija! Ilonen asija on mukavat kamut ja lukijat :) Tänäiltana sitä vasta pittäähhii sitä kiekkopelijä vahata. Jännäks männöö...

   Poista
 5. Onneksi olkoon ahkeralle kirjoittajalle kuusinumeroisesta luvusta! Täällä ei jännitetä jääkiekon vaan kirjan äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vuan paljo! :) Kirjan kansa äettii jännitti. Ee uskaltanna sitä kiekkoo kahtoo :)

   Poista
 6. Seon kuule Iivar silläviisii, että sinulta onnistuu tuo ihmise ilahuttamine aevan erikoesen hyvästi! Aenaha se on tiijetty, että koerulaeset suavat ihmisten ilimeet muikeeks ja syvämmen lämpimäks, mutta joellae se taeto on käsässä enempi ku toesilla. Sinulla se on kohillaa! Onnee vua, toevottaa Onni ja Tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vuan kuomat! Elekeehän nyt äetyvä kehummaan...luulempa että työhhii ootta melekosija ilopillerijä kotj´väen keskuuvvessa :) Immeeset ylleesä meestä karvakamuista tykkee. Aenahhii usseemmat. Mukava ku käättä tiälä meekäläesen hupatuksija lukemassa.

   Poista
 7. Niin sitä Suomen vihreää kultaa vuollaan, harvemmin kaupunkilaisihminen sellaista edes näkeekään, kiitos Iivarin, nyt nähdään. Teillä kun on se vihreä kulta heti oven ulkopuolella.
  Ja onnittelut kuusinumeroisesta, ihan saatte yhdessä äiteen kanssa katsoa peiliin ja kiitellä heitä, peilissä näkyviä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohan sitä vielä vihreetä kultoo tiälä. Vuan uutterasti ne näkkyyvät sitä hakkoovan poekkeen. Onneks sittä uuttahhii tilalle laettaavat kasvammaan :) Kiitos onnitteluista,vuan kyllä seon nii ettee oo plokija jos ee oo lukijjoeta :) Että kiitos sinneppäennii <3

   Poista