perjantai 10. kesäkuuta 2016

Näevötyspäevä

 Vettä...vettä...vettä... sattaa....


...ripsii...


...losottaa...


...tihmii...


...roemii...lottuuttaa...suoltaa solokennaan...vuoromperrään...
Ee pihalle asijata ku pikaseen.
Tuvassa on pitännä näevöttee kokopäevä.


Onneks immeeset ymmärti määräkoeran herkkee sielunelämätä.
Tietivät mikä aattaa saepäevän ankeoteen....
...mikäpä muukaa ku kunnon luu.


Ja siitähän sitä sae uutta virtoo sittä keksijä virkinettä iha ite...


8 kommenttia:

 1. Voi kehveli, että tuollainen sadepäivä teillä? Mutta tutunnäköinen luu sulla. Kyllä sitä passaa nakertaa tylsyyteensä. Täällä ei ole satanut. Sellainen köyhänaurinko on yritellyt välillä paistaa. Minä muuten sain tosi piiiitkästä aikaa siankorvan! Parempaa huomista teille kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii uattele losotti kokopäevän! Onneks ee nyt ennee.Lie tuo jo kuivempi päevä tulossa.
   Vuan on mahtanna olla hyvvee se siankorva. Eepä oo pitkääaekaan näkynnä semmosta tässä mökissä. Älyvväesköön äet ottoo tuosta vinkkijä :)Mukavata päevee sinne teelle!

   Poista
 2. Ei sellaista kurjuutta, ettei sitä luulla voisi parantaa! Toivottavasti kuitenkin sadekin pian taukoaa, että pääset kunnolla ulkoilemaan. Ei sitä oikein sisäkoirana loputtomiin jaksa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on oekeen sanottu :) Luu parantaa melekosen ankeennii olon. Nyt ee onneks ennee saa vettä. Ja toevossa elettään että ee satas tänäpäevänä. Oes mukavata vähä pihallahhii katastella. Tuuljhan ee haettoo :)

   Poista
 3. Onpas sattoo tihuttana, sanottiin joskus kun Joensuussa asuin. Sulla onkin Iivari paljon laajempi sanavarasto kyseiselle asialle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meleko monella sanalla sitä voepi saetta kuvvaella :)Ja yhtä tympeetä se sae vaekka millä sanalla sitä kuhtus. Onneks ee oo satanna tänäpäevänä :)

   Poista
 4. Jos noita virikemäyräkoiria olis riittänyt meillekin, mutta täällä on sellasta virikkeistettävää sorttia ;)
  Olispa sateet tänään jo teiltäkin väistyny! Eihän ole mistään kotosin semmonen, että Iivarin pitää pelätä kastumista ja pysyä pirtissä koko päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihampakko se olj jottae keksijä ettee ihan ryytynnä. Eepä oo satanna onneks tänäpäevänä. Olj tosj mukavata riehuva pihalla :) Jo tuota oes ankeovven huippu ollunnahhii jos oes toenennii päevä pitännä tuvassa kärvöttee.

   Poista