torstai 26. kesäkuuta 2014

Valopäetä

Se on tuo aarinko armas paestoo leketelly koko päevän.
Vuan pohjosesta tuuloo ja lämmintähhii on vuan 13 astetta ollunna. Kylläpä tuola silti tarken. Ja iha oekee pitempi lenkki tehtynnä. Nyt alakaa olla semmonen normaalimpi päeväjärjestys. Johan tuota onnii viikko kärvisteltynnä.
Vielä kuhan kiäntyy sohva oekeempäen ja tuolit tuuvvaan takasi ni eepä sittä mittää hättee. Piäsöö tähystämmää lasistahhii pihalle. Ku nyt on jiännä vuan arvuuvvarraa mittee sielä millonnii on.

55-IMG_3923-normal.jpg

Pakolliset pyttykuvat. Tässä ollaa myö kaks valopiätä, minä ja nuor emäntä. Se on iha oekee valopiä ku on viisas. Toesin ku äetisä. Jota sanon valopiäks justiisa sentähe ku ee oo liika viisas. Ja minähä oon valopytty piässä ja ilima sitähhii viisas. Heh.

65-IMG_3931-normal.jpg

- Siinon tämän mökin viisaas yhessä tiiviissä paketissa, sano äet ku näk tämän kuvan. Vuatimaton totteema on se etton oekeessa. Hehheh.
Pohjammualla sanottaa kuulema kyllä  että viisaas assuu vanahoessa naesissa. Minummielestä se assuu määräkoerissa.
Vuan tässä mökissähä sitä on nuo molemmat evustettunna.

Kuukkelija on tutkittu. Ja etitty tietoo. Tuosta leekkuun vaekutuksista niät. Että mittee kaekkee siitä voep tulla. Ja sielähä ol iha ilimiselevästi että voep tulla semmosta ohimänövätä alakulloo, ee huvita mikkää. Ja semmosta herkistymistä kansa. Oeskoo justiisa tuota ku pittää äetin syllii ängetä usseemmin ku ennevvanahhaa. Asettuu kuulema olo kuhan nuo hormoonittii alakaa männä alakanttii. Ja siihe roppa ja piä tottuu. Ja olhan sielä semmostahhii etton jottii suanna siitä apuva iho- ja suolistovaevoehin. Sepä tuo vasta jottae oessii.
Vuan minäpä kuulin ku äet puhu tässä ykspäevä jonnii kansa puhelimessa. Ennen minun leekkuuta. Ja kuulu sanovan että ku hormoonit hävijjää ni justiisa jokakohta ropassa valahtaa aenahhii kymmenen senttijä alaspäen. Muistin tuossa päevällä sen.

- Herraihme kuitennii! Jos mullehhii kääp nuin. Minustaha tulloo ku etana! Ku kovi on vähänen tuo muavara nyttii.
Lie tuo ihteesä tarkottanna. Toevommukkaa. Aenahhii kyllä näätöstää vähä siltä. Ku tarkempaa kahtoo...

Kuva0264-normal.jpg

Kävin päevällä tarkistamassa nuo halakopinot. Sielähä olla nakotti linnumpesä. En nykässy siihe. En ies haestanna. Tulin poekkee iha ite. Nyhtämätä.
Nyt lähtöö tämä määräkoera ulukoeluttammaa emäntätäsä. Hieroo niskojjaa siihemmallii. Jonnii on tuohii homma hoejettava. Ettee tuassiisa jummiuvu konneelle. Pasijanssinpelluuseen.
- Justiisa iski semmonen tesa vuu. Semmonen tunne että ihanku oesin  tämmösijä huastanna ennennii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti