sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ylitysyritystä

Joku tykkee, joku tuas ee. Ja siästä tietennii on kyse.

Toenen hellepäevä ja toesta viikkoo etteempäen lissee luvassa. Ja tiälä on yks jo perijjuuri tympeöksissä.
Tiijättä varmaa kuka. Ku se en oo minä. Ja meetä on tiälä vuan kaks.
Vuan minä kyllä tykkeen. Suattasin olla vaekka päevän tuola pihalla. Ku on sopivasti varjoo sillon ku haluvvaa. Ja vähä tuulellööhä kääp. Kyllä oon pitännä hepakkata. Äet ryytyy enimmä aekoo pihalla ollessa varjossa. Ja lukkoo jottae murhatekkarija. Vaekka mieluummi oes kuulema tuvassa. Ja ilimastoenti piällä. Ee uskalla minuva iteksee heettee pihalle. Ku eelen vähä kokkeelin jalannoosuva siinä aejjankuppeessa.

34-12-normal.jpg
Tässon sittä  vielä näetä piällysmieskuvija. Ku ovat hyvi onnistunna.

22-IMG_3977-normal.jpg
Mikähän se on tässä hellesiässä. Ku jollehhii  naesimmeeselle, joka assuu tiälä,  isköö mahoton hepakka pirtissä. Vaekka muka ryyvyttään helteestä. Silti pittää riipijä kaekki irtilähtövä huushollista pihalle.Ja pessuun. Sielä hulumuvvaa jo verhoja narulla tuulessa. Huomenna lähtöö sittä matot kuulema. Ja sittä on mahoton hiki. Rystyset ruvella. Ja jokapaekka kippeenä. Ku on jyystetty mattoja juurharjalla ja könytty niitä kuivummaa. - Tuo on kuulema perinnöllistä. Tuo hellehepakka. Mummulla ol ollunna kansa. Pittää muistoo varottee nuorta emäntee. Vae varottasko ennemminnii vävyvä.

Pahhoo pelekeen että nuihe mattoen jäläkee suattaa hyvinnii tulla meekäläesen vuoro. Ehken ee iha juurharjalla. Vuan jollae aeneella kuitennii. Vaekka äet sanohhii eelissäpäevänä että haesen kuulema iha kesältä ja aaringolta. Ja nuuhkuttel minun turkkija. Tänäpäevänä ollii jo toene iän kellossa. Ku pyörähin muutaman selämmitan tuola aejjan nurmikolla. Vissii ol ollunna viärä kohta. Ee nuuhkuteltu ennee nii antaamuksella ku eelen.
Muuto on ollunna oekee hyvä päevä. Minnoon oekeestaa  onnellinen määräkoera. Ku suap juosta ja leekkijä. Aarinko paestaa ja on kesä. Ja hyvvee ruokoo oon suanna. Ja pileluun.
Ku meellähä on kolomekymppispilleettii! Kävijälaskur näättää etton ropsahtanna ylite 30 tuhatta täätee.
Kyllä myö ollaa ilosija. Nii on hyvä miel että. Kiitoksija kamuille ja ihan kaekille kävijöelle! <3
Pysykeehä matkassa eelleennii!

57-IMG_3925-normal.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti