tiistai 12. elokuuta 2014

Luatupäevä


Eepä oo ollunna tekemisen puutetta tänäpäevänä. Nuoren emännän kansa on toohuttu kaekellaesta. Aeka on männynnä sukkelasti vaekka onnii ollu satteenen päevä. No nythän tuo jo paestaa aarinko. Että sepä siitä syksystä. Ee sittä taenna tulla vielä.
 
Vuan sepä ja sama. Tekemistä on onneks riittännä. Ja hoetoohii oon suanna. Oekee on ollunna määräkoeran toevepäevä.
Vinkuin kansa on pelattu. Se on semmonen minummieleenen homma. Joku viskoo ja minä kään hakemassa. Sitä jaksasin pelata vaekka kuinka pitkää. Viskooja vässyy ylleesä enne minuva.
- Viskoo viskoo äkkijä...

Muutae on puuhaeltu. On kateltu uutta tietoo netistä. Ja oon aattanna nuorta emäntee sen ratun tekemisessä. Vae mikä se nyt ol...  Se onnii tärkee homma.
 


- Ootkoon iha varma että tuo on sitä sinun työtäs? Minusta ku näättää iha Naitvissiltä...

Pihallahhii on oltu ku herkes satamasta. Löttösen viskoomista ja kepinpyöritystä. Ja joka kerta äet toohottaa nuorelle emännälle että tarkista aetuus ennenku piästät Iin ulos. Se on iha hermona niihe kiärmeehen takija. Vaekkee oo yhtää pihassa näkynnä. Ja se karkotinnii on nyt muaha juntattu.
 


Sittä on vetästy päevätirsoohii. Ja minnoon pelemuuttanna sen tukkoo. Ja iltaha on vasta alullaa. Että eepä tiijjä mittee tässä vielä tapahtuu. Näen luatupäevän lopuks. Kyllä ee päevä tästää parane.
 Paetsi jos tuosta jiätelöstää vielä antaa mulle tuon lopun...
 
 
 
 
 
 
12 kommenttia:

 1. Sullapas on Iivari ollut laatupäivä :) Varmaan illalla uni vetasee aikaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ol justiisa semmonen luatupäevä :) Hyvästi nukutti kyllä sejjäläkee. Varsinnii ku otin semmoset iltavillit vielä :)

   Poista
 2. Jo onkin ollut tosi hieno päivä sulla Iivari. Vinkun heittely on ihan hurjan hauskaa! Mekin Palvelijattaren kanssa sitä aika usein täällä harrastetaan. Palvelijatar ihastelee sinun tosi hyvää ryhtiä tuossa kakkoskuvassa. Hienosti seisot malliasennossa selkä suorana ja takareisien lihaksetkin näkyvät komeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ol hyvä päevä. Ja toevommukkaa jatkuu tännäe päevänä :)
   Lihakset näkkyy vielä kutakuinnii vuan paeno on noossunna, sano äet. Kohta suattaa käävvä nii että eepä nää ennee. Koettaa pittee minuva sillä kevennetyllä evväällä...

   Poista
 3. Hieno homma, Iivari! Kyllä elämä niitä parempiakin puolia tarjoilee. Pääsit oikein mukaan tositoimiinkin. Hyvä se on jonkun tarkistaa, ettei nuor emäntä eksy väärille sivuille kesken kaiken. Tulee joskus valmistakin sitten. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Näkkyy pitävän pittee silimällä sennii hommija. Ee ollunna vissii Naitvissi sen ratun aeheena :D

   Poista
 4. Hieno päivä kruunaa viikon. Yhden huippuhienon jälkeen menee helposti kaksi-kolmekin tylsempää lepäillessä ja haaveillessa. Ja gradun apuohjaajaksikin olet päässyt, kyllä olet melkoinen pakkaus.
  Meidän äippä kävi tänään kaupunkiasioilla ja viipyi tosi kauan, mutta ei haitannut, kun taivas lorotti vettä ihan suhona. Palkintokin saatiin: Stadiumista oli löytynyt mukavia, pienelle koiralle sopivia, paksuja (=kestäviä?) kumipalloja neljä kympillä. Saatiin kumpikin oma, mutta silti tapeltiin. Äippä laittaa blogiin kuvan, kun ehtii päivittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihhän se on. Vuan meenasin minä tännäe päevänä iha samallaesen päevän pittee. Suap nuor emäntä vaahtija :)
   Laettakeeha pallot näätille että tiijjettään minkälaesija ovat. Jos kestäs meekäläesennii hampaeta, niät jos tiältäe sattus löötymmää semmosija.Se taetaa olla nii että kaverin pallot on aena parempija ku omat :D

   Poista
  2. Pallokuvat löytyvät blogista. Kerron sitten, miten sen kestävyyden kanssa on. Kuuluivat olleen kesänlopetustavaraa, niin että eivät kuulu virman vakiovalikoimiin.
   Paino nousee, kun itsekin nousee. Kun menee lattialle maate, paino laskee. Tämän viisauden kuulin meidän Pöllömuorilta, 93-vee.

   Poista
  3. Käätiin kahtomassa. Ja kommenttijahhii heetettii. Tietennii :) Pöllömuori on viisas. Hyvästi on osanna asijan uatella :)

   Poista
 5. Oho, allekirjoittaneelta jääny näköjään Yövissyn lomassa tukka harjaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä armas hättäele! <3 Ee minuva haetanna yhtää, eekä varmaa kettää muitakkaa.

   Poista