torstai 16. lokakuuta 2014

Iivari Ilonen

Kylläpä tämä elämä on sittä mukavata.
Tiälä on yks elämääsä sittä viimisempiälle tyytyväene määräkoera. Vaekkee tuo elämä nyt nii ankeeta oo ollunna tätä ennenkää.Vuan nyt on semmosta erikoesmukavata ollu. Ku on suanna pitkästä aekoo toohuta nuore emännän kansa.Meellä ku on aena ne omat hommat. Niinku vaekka tukkamyllijjäeset.

Niitä pietään monasti päevässä. Ja aena sillon ku minä haluvan. Se kyllä tietää aena sen ja heettääty pitkäksee. Taekka kiäntää piäsä nii että piäsen nahuvammaa sen tukkaan.
Ja sehän tuommonen käsittely vuan korjoo tukankasvuva.
Ku piänahassa verj kiertää paremmin.

Pitkillä lenkillä on yhessä kääty. Ja eelissäpäevänä piäsin mehtäännii. Semmosseen  missä en oo enne käänykkää.
Äetin kansa en oes ehken uskaltanna sinne männäkkää. Ku seon semmonen köpelö. Vuan ku nuor emäntä on sevverra nuorj ja rivakka ni sen kansa mänin. Kyllä olj siellä paljo semmosija hajuja mittee en ollunna enne haestannakkaa.Sittä myö on otettu tirsoja. Vierekkätä tietennii.
No en iha kokoaejjan kyllä malttanna muata. Pitj aena välillä kokkeella että jos vaekka herkijjäes  makkoomasta ja herreis. Että ruvettas leekkimmää.
Ja ohan myö leekitty. Ja pietty hepulija porukalla. Välillä tuas huilattu.
Ja sittä tuas leekitty.

Yölläe pitj käävvä hilijjoo sen uksen takana kuulostelemassa. Että onkoon se varmasti sielä.
Ja uamusilla nakotin oven takana het ku silimänj saen aaki.
Ja jälestä oon kulukenna.

Hetkekskää en sitä silimistänj heetä. Ku nyt kerta oon sen tänne suanna.
Äet sano että jokakerta nuo samat hommat. Vahtuut jalajjuuressa. Ja oven takana. Ja yöllähhii pittää männä kuulolle. Ja sittä herättee peettelemmää.
Vuan sepä ee ymmärrä mitenkä tärkeetä se mulle on.
Kaekki aeka pittää käättee hyväks.


Vielä on meellä tämä ilta aekoo olla yhessä. Sittä tulloo tuas pitkä ikävä.
Vuan sepä on vasta huomenna. Nyt on tiälä ilonen Iivari.
Keritään vettee monet hepakat vielä tässä illampiälle.12 kommenttia:

 1. Onpa tosi mukavaa sulla ja nuorella emännällä, ihan täyttä laatuaikaa! Kyllä sinun kelpaa noin upeissa hiuksissa myöhnätä. Hyvin olet sitä tukkaa hoitanut, sen kyllä huomaa tuloksesta. Voisit kehitellä tuosta oikein rahakkaan bisneksen, ottaisit viikolla vastaan heikompitukkaisia naisia ja pistäisit niiden päänahassa veret kiertämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olj ilosta meeninkijä :)
   En tiijjä mitenkä tehhoes tuo tukahhoeto muihi. Äetii ee aenakkaa oo tehonna vaekkoon yrittännä. Yhtä harvakarvane on :) Ee oo paljoo aenesta missä mööhijä.Että ee oes aenakkaa mikkää hyvä maenos pisnekselle se.

   Poista
 2. Kyllä olen iloinen teidän puolesta! On se nuoresta emännästäkin mukava olla noin kaivattu,odotettu ja rakastettu. Vaikea on kenenkään pistää Iivaria paremmaksi - tai no ehkä vävy kuitenkin..... :-) Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo näky tykkeevän :)
   Näen meejjän kesken sanottuna luulempa että minä suatan olla vähä parempi ku vävy tuossa nuore emännän hoejjossa. Aenahhii tuo taktiikka on varmaa erjlaenen...se ee ehken oo yhtä hyvä tuossa tukammööhinnässä :D Terveesijä teejjän koko laamalle! :)

   Poista
 3. Onni on oma ihminen / oma koira riippuen, mistä kulmasta asiaa katsoo. Nauti nyt täysin rinnoin.
  Mukavaa, kun pääsit oikeaan metsään. Metsäily hakkaa piennarlenkin 6 - 0!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on naatittu! Kyllä tuo immeenen on se minun oma. <3 Sen sylissä ku tulin tähännii talloo koko pitkän matkan sillon aekannaa.
   Mehtä on iha paras paekka. On sielä nii paljo mukavampoo ku tuo tiellä tallustelu.

   Poista
 4. Siinäköhän se on koko homman salaisuus, että kenen sylissä ekan matkan matkustaa!??! Meillä nimittäin Sohvin paras ihminen on Esikoinen ja hän piti Sohvia sylissä ekan matkan tähän huusholliin. Jopa lippiksellään varjosti, kun aurinko paistoi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillälaella se kuulema on. Vaekka kyllä se oes tuo nuor emäntä mulle ykkönen muutennii. Vuan niinne sannoo että kenen kansa koera kottiisa tulloo pentuna ensmäesen kerran ni siihe se leemaatuu eniten. Joku sykolooki kaet sennii on tutkinna. Minä niistä tiijjä.

   Poista
 5. Ilmankos on noin upeat hiukset kasvanut kun on aina välillä
  Iivarin käsittelyssä. Enpä tiennyt aikaisemmin että osaat tehdä
  oikein 'vidal sassoonit'. Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiijjä häntä onko tuo nyt iha kokonnaa meekäläesen ansijota:) Ku hyvä tukka sillon ollu penskasta pittäen kuulema. Mutta ee tuo oo pahakskaa ollunna vaekkoon sitä muokanna. Verj kiertää aenahhii paremmin :) Ja sehän se kasvattaa piähä karvoo sittä.
   Hyvvee viikolloppuva sinnehhii! :)

   Poista
 6. Vihdoinkin odotuksesi palkittiin ja nuori emäntä saapui kotiin. Se on varmasti ollut ihan parhautta! Ja näyttää olevan nuorella emännällä tukkaa, missä myllätä. Kyllä voit varmasti ansaitusti ottaa itsellesi vähän kunniaa noin hienoista kutreista. Olet niitä niin antaumuksella möyhentänyt ja on veri kiertänyt päänahassa. Terkkuja Typyltä!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks...oltii huolimattomija eekä älytty ku vasta nyt tämä kommenttis!
   Parasta se on tämän määräkoeran elämässä tuo nuor emäntä, ja sen tuleminen.
   Ohan tuolle tuota piäkarvoo siunaantunna. Parraanj oon sen kansa koettanna tehä. Myllännä aenahhii jokakerta siinä karvastossa :) Eekä oo vähenemmää päen käänynnä se.
   Terveeset Typykälle!

   Poista