tiistai 23. helmikuuta 2016

Somen vallassaÄet: - Mitteepä koerapoeka nuin tingalle miettii.
Ee ies vinkuva joovva huuvvattammaan.

Iivari: - Tässä vuan tuumoon että plokihhii pitäs päevittee...
että mittään tuota keksis...pittää männä vähä kahtelemmaan.

Tunnin piästä....

Äet: - Missee oot Iivari?
Mittee se änkee tehä ku ee tovviin oo mittää kuulunna?

Iivari: - Justiisa tässä plokin saen tehtyvä. Oon veispuukissa...
elä nyt häerihe kokoaejjan...

Äet:
- Justiisa... sepä oes kello kuus ja hammastikkuaeka.
Sullon nyt männy kello sekali siinä ährätessä.
Ja sitä pittää kyllä jottae muutahhii tehä ku sielä somemualimassa pyörijä.
Uuvven vinkunnii ostin... nyt loppuu se tohroominen konneella!

Iivari: - Herraihmetokkiisa...mittää et sanonna aekusemmin!
Uutiaset tulloo justiisa. Poekkeen eistä nyt... Äet: - Tämäpä se justiisa...muut koerat oes jo uuvven vinkun kimpussa.
Tämä haakkuu uutisija....

Iivari: - Sitä pittää nykymualimassa ellee aejjan hermolla.
Kääpi vielä niinku sulle. Että jiäpi etistyksen kyyvvistä kokonnaan.
Ja siinäpä sitä sittä ollaan. Kannattaa sitä huolehtija etton piässä sisältöö.
Ja varsinnii ku sitä piäs karvallähtöö aena valitat.
Ni ootko kuullunna ettee tyhjä lato kattoo kaepoo. Sentähe se irtoo piäkarva.
Eekä aata sitä sittä silläkää puolustella ettee tukka ja järki pysy samassa piässä.
Kyssyy joku sulta kuitennii että kumpiko lähti ensin....-Tässäkö se nyt on se uus vinku...
jos tuota nyt mieliks vähä viskelis ja huuvvattas...


- No passoo nyt tulla kaveriks...
eekä sielä konneella istuva lukemassa mittee oon kirjottanna...


14 kommenttia:

 1. Voi kuule Iivari, kuulisitpa miten täällä Palvelijatar huokailee ja ihastelee. On niin maan perusteellisen hienot kuvat sinusta. Ja tekstihän on taattua Iivaria. On se vaan kivaa, että ollaan sinut löydetty ja saadaan lukea mainiota blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vuan kamut! Kuvissa on kyllä toevomisevvarroo vaekka malli on ihan kohtuullinen :)Ja kiitos samoen vuan,iliman teetähän ee tätä plokija oes:) On se vuan nii mukava että ootta pysynnä matkassa vaekka jutut ee juurkaa oo paranemmaan päen :D

   Poista
 2. Ollaan täsmälleen samaa mieltä kuin Parek ja Palvelijatar. Terveisin Siru ja emäntänsä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavata kuulla:)Nämä meekäläesen jutut on kyllä tämmöstä sammoo aena. Että ee oo paranemmaan päen, niinku justiisa tuossa Párekille jo sanoennii :D

   Poista
 3. Kiirettä sulla pitää some-maailmassa, taidat tarvittaessa olla myös teidän it-tuki ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule,justiisa tässä yritettään ehtijä hävinneitä kirjammerkkijä....äet ee älyvä höökäsen pölähtämmee asijasta. Eekä meekäläesen neovvot kuulema oo oekeen. Siinäpään sittä ehtii :D Että kiirettä pittää.

   Poista
 4. Kyl sul o assiat paremmi ku mul. saat itte käyrä koneel kirjottamas. Äiti ei anna mun koske siihe omppukoneesse. O kuulemma liika kallis/hiano/åitin oma ja muutonki käpälie tavottamattomis. Mul o nii piänet tassut ettei se siit juur miksikä menis, mutku ei saa nii ei saa. Äiti sit kirjotta ja mää sanele.
  Äiti o vihasel tuulel, ku sitä lunta tuli taas vaik maqa oli täs välil iha paljas ja linnukki laulova iha kevät äänel. Äitil sit palo pinna täsä muutama päivä sitku sitä tuli ja ja oli kuulemma raskastaki. Suajalunta siis. Mä olsin tykänny jos olis heitelly muutama pallo eres. Äiti kyl viskos sitä lunta, muttei mul vaa airan toispualel. Jottan se uhkas jonku liäkiheittime kans sulatta ton lumen pois. Mut ei sit kumminka tehny nii.
  et semmossii tääl lounaas o. Tiuku ja onniki majottunu oikke enempi tänne. En tiärä kosk ne kottisse viärä. Mut iha ollaa sovus ja se hyäty ettei mun tartte olla päivisi yksi. Terveissi paljo sinne Iivari. Ihana olet ain vaa. t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylleesä seon äet joka on sihteerinä. Joskus seon vuan nii hijas että sillon on parempi ite tarttuva toemeen:) Sano äetilles ettee sitä lunta kaavvan oo. Naattikee nyt siitä ku kohta alakaa ne kurakelit kuitennii.Neon sittä sevverra kurjia että sillon jo kannattaahhii mannaella:)
   Meellä on lunta nyt riittämmiin.Suapi olla lapijjoemassa rapumpielijä jokapäevä.Onneks virkee raktorjmies kääpi muun pihan puhistamassa. Mukava ku sullon sielä seoroo. Kaveriin kansa männöö aeka sutjakammin.Ihana oot itehhii <3 Terveeset koko sakille tiältä lumen keskeltä :)

   Poista
 5. Myö ee tiällä somesta mittää tiijetä. Kun mamma aakasoo tietokonneen, niin sitte tölömätään sängynpiälle köllöttämmää ja vahtoomaa mammoo, ku se siellä netissä surhvaeloo - lie sitten somessa tae momessa... Telekusta katotaa luonto-ohjelmat ja varsinnii semmoset, missä on koeria tae lapsia. Ne on mielenkiintosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on kuulkee poejjat sielä somemualimassae vaekka minkälaesta kahtomista.Kokkeelkeepa varsin käävvä kahtelemassa :)Vuan ohan sitä kyllä telekkarissae. Minä katon(haakun äetin huom)aena uutiset ja kaekki misson lintuja ja lajitoverija.Lapsista en niinkää välitä ku en oo niitä oekeestikkaa nähnnä.Aenahhii telekkarissa ovat pahaiänisijä.
   Vuan käskekeepä mamman ehtijä sieltä juutuupista teelle niitä elukkavitejjoeta. Takkuulla kiinnostaa teetäe :)

   Poista
  2. Kyllä meellähii siellä tuupissa on kääty. Siellä sitä onnii vaekka minkälaesta rekkua! Niitäku kahtoo, nii mamma sannoo joskus, että onse nii hyvä, jotta meijän poijat ee tuommosia kolttosia tie, ku reppiivät esmerkis huonekalut säpäleeks. On myö pojat kyllä joskus jootessaa revitty irti maton hapsuja, mutta se on vielä pientä... On muuten hieno tuo ensmäene kuva sinusta. Korvat on ku rupelpiällä konsannaa. Käätätkö sinä niitä tasapaeno säelyttämiseks, vae minkätähe ne on nui levällää?

   Poista
  3. Korvat männöö tuulemmukkaa ja vaahin :) Oon sitä minnäe jottae pikkuilikeöttä tehnnä sillon poekosena ollessa. Niinku jyystännä ovempielet tikuille...Vuan en sen pahempata :)Tuupista löötyy kyllä vaekka minkälaesta mänijätä.Se yks papukaejja on minun suosikkija.

   Poista
 6. Uutiset on tärkeä juttu. Kyllähän sitä pitää tietää, mitä maailmassa on menossa. Tämä sinun plokisi on kyllä vallan mainio, tykätään kovasti!

  Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitämieltä minnäe oon että asijjoesta pittää tietee ja uutiset seorata.
   Kiitos ku tykkeettä :) Minnäe tykkeen kovasti teejjän plokista.

   Poista