torstai 10. maaliskuuta 2016

Satunnaesotoksija
- Minnekkään ne lie nuohhii mänössä...lomalle vissiinnii.
Eepä tuota nii okkaa nyt näköjjään töetä tässä liikenteen valavomisessa...
vähällaesesti näkkyy kulukijoeta olovan...
- Tuolta taetaa kuitennii yks tulla... pitännöö huomenna tulla uuvvestaan.
Sillohhan se alakaa se hiihtolomaviikon palluuliikenne.
LPM ( Liikkuva MääräkoeraPolliisi ) on valamiuvvessa.
Siihe varraatukkee liikenteessä olijat.- Nyt jos mään iha matalana ni ee äet huomoo...seon yks loekka ja oon aejjan ylj...- Minnekkö mänössä? En tok minnekkää...kuhampaan kahtelen tässä...
No jo pitj huomata...


- No tullaan tullaan alas...jos se nyt sittä nii on justiisa...- No katohhan kummoo...aarinkoko se meenoo ruveta näättäätymmään...
ja postihhii näkkyy kulukovan justiissa...- Tiältä se ee äet ossoo takkuulla ehtijä hammaspesulle...
10 kommenttia:

 1. Ai että oli lähellä ettet onnistunut loikkaamaan pihasta vapauteen! Miten se äet nyt justiinsa sattuikin niin tarkkana olemaan? Missäpä Iivari olisit käväissyt, onko naapurustossa joku tietty tyttö?
  Jouduitko hammaspesulle? Mulla on tänään silmä-,korva- ja hammaspäivä. Mistä löytyis sellainen kolo, josta tuo ihminen ei minua saisi pyydystettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo minuvahhii harmitti ku kerkis huomata. Jälille oesin varmaan lähtennä. Jossae lähellä olj takkuulla melekonen jänisporukka ku tulj niin selevät hajut:)Tyttöjähän tiälä kylällä ee oo nii yhen aenutta.
   Tietennii hammaspesulle joovvuin. Aena sevuan minut löötää vaekka mihinkä mänisin.Jokailtanen se hampaehen kalttoominen. Johan nuo kulluuhhii siitä kohta olemattommiin.Toevottavasti sinä ies löösit hyvän piilopaekan ja vältyit nuilta hommilta! :)

   Poista
 2. Hyvä ettet kuule lähtenyt livohkaan sielä pihasta, kyllä olis ollut äeteellä kova huoli ja meillä lukijoillakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olj kyllä hilikulla. Vuan huomas sittä tuo immeenen. Oesin voenna pikkulenkin heettee jänistejjälillä. Äet aeko lapijjoeja pienemmäks tuota lumjkassoo etten ennee piäse siitä ies yrittämmään aejjan ylj.

   Poista
 3. Hyvä piilopaikka! Olisit vähän vielä vetänyt tuota päiväpeittoa alemmas suojaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kerinnä siinä hötäkässä. Ku sykäsin äkkijä sinne sängyn alle. Enskerralla oon ehken viisaampi :)

   Poista
 4. On tuo sun äippäs niin tarkka, ku heti huomas, että liikuskelit aijan lähellä ja olit valmiudessa ottamaan livohkat. Tota noin niin, ei tainnu olla ihan paras piilopaikka tualla sängyn alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niihhän tuo mokoma vahtas.Koetin vaevihkoo kiivetä siihe lumjkasan piälle ja siitä oes helepolla piässynnä aejjan ylj.Ee onnistunna.
   Ee onnistunna tuokaa lymypaekka...sieltä osas immeenen het tulla ensmäesenä kahtommaan!

   Poista
 5. Kyllä sinusta on moneksi; toimit paikallisena liikenteenvalvojana. Hieno juttu! Pitää sitä jonkun katsoa, ettei kiireiset lomalaiset suhaile ihan miten sattuu ja miten lujaa hyvänsä siellä teidän nurkilla.

  Näytät olevan tuossa piilopaikkakuvassa vähän jännittynein ilmein. Olitko sen suhteen vähän epävarma? Ensi kerralla vedä vaan reippaasti peiton reunaa alaspäin.

  Mukavaa viikonloppua teille ja muiskuja Typyltä ja Hipulta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Pittää sitä koettoo silimällä pittee vähä joka asijata:) Hiihtolomat loppuu tiälä ja mahoton kiire on kaekilla.
   No vähä pitj kuulostella tuola piilossa että arvooko minnekkä mänin. Ja arvashan se. Kyllä enskerralla veännii tuon peetteen alas asti :)
   Ilosta viikolloppuva teellehhii ja tytöelle pusuja! :)

   Poista