tiistai 24. toukokuuta 2016

Iltalenkillä


 Omituisija otoksija iltalenkiltä tässä hilijattaen...piäosissa Jami ja Iivari.- Mittee arvelet...sykästäänkö suoraan vae syyhällettäänkö vesakon kaatta...?


- Ee kuule Iivari oo tässä mitenkää paras mahollinen näkymä kyllä nyt...
vaehetaanko vetovuoroo..?


-  No oekeessa oot...paremmattii näkymät suattas olla...- Jospa mäntäs rinnakkata ja yhtäjalakoo...- Katoppa Iivari...pane toenen etunen vähä näen ja takanen kansa...
ja kato vähä sivvuun...
Tälläkeenon tulloo evustavampi kuva.
Äetis kuitennii sinun plokkiis tällee näetä kuvija.


- Mitenkä tuota panet ku on näen lyhyvellännät nämä käpsät...
Kyllä en ruppee tälläätymmään...ku en koko kamerasta tykkee...
posseeroo sinä ni minä suan kerrannii olla raahassa kameralta.
Tuola männöö sitäpaetsi justiisa orava...


- Mitenkäs se Jami käskikkää kuvassa olla...käpsä sivvuun ja piä suoraan...eeku...

Ja tästä päevästähä ee ookkaa mittää muuta sanomista ku että lämmintä on piisanna. Niinku varmaan koko muassa.
Enämpijä riehumata oon pihalla ollunna....


...ja yhtä raahallisesti on männynnä iltahhii.
8 kommenttia:

 1. Katohan, Jamilla on poseeraukset hallinnassa. Pitänee tässä salaa itsekin kokeilla. Mutta en kyllä minäkään ala Palvelijattaren kameralle keekoilemaan.
  On vaan ilmoja pidelly. Kesäksi tätä voi kyllä sanoa. Ja kohtahan se vaihtuu kuukausikin ja on virallinen kesä. Palvelijatar horisee kevennetystä ruokavaliosta, mutta en minä huolestu. Se menee yleensä oli parissa päivässä ellei jo tunnin kuluttua ideasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jami ossoo käättäätyvä kamerannii eissä :) Minä tuas en. Ku yhtää en tykkee siitä jatkuvasta kameran kansa sarhoomisesta.
   Nyt on viilentynnä ilima. Äet on mielissään. Sano että justiisa hälle sopivata. Ee kiehu mikkää kohta :)
   Minuva kuule tinkii jo huolestuttammaan. Ku meellä se kevennetty on jatkunna jo kaks viikkoo! Vaekkee tuosta mittää hyötyvä kyllä näätä olleen. Vuan ku meekäläesennii kuppi on ruvenna kööhtymmään ni siinä on jo huolenaehetta. Mihinkä tässä vielä piävyttään jos ee ala ohi männä tämä hupatus...

   Poista
 2. Juu ei ole häävit näkymät, jos toinen toisensa perässä kulkee. Kyllä rinnakkain on parempi tai sitten niin kuten me usein tehdään, että Roni niin paljon edellä kuin vain Emännän käsi antaa myöten ja Lucy-neiti niin perässä kuin vain perässä pystyy raahautumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se parempi on näkymiin puolesta rinnakkata kulukee :) Teellä on hyvät systeemit. Pyssyy emäntä notkeena ku toenen käsj on etteen niimpaljo ku vennyy ja toenen tuakseppäen samallalaella :D

   Poista
 3. Hienot on kuvat, poseeraten tai ilman!

  Ihanan lämmintä, vähän liian kuumaa lenkurointiin mutta oikein sopivaa varjoisan paikan päikkäriköllöttelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha olj luatusat ilimat. Vuan ee niinkää toellaa lenkillä kääntiin hyvät. Nyt sittä tuuloo nii että hyvä ku korvat piässä pyssyy. Sopiva pallompelluuilima. Ee tule hiki :) Sulla on mukavasti männynnä ku oot niitä synttärijässii viettännä :) Onnee vuan vielä!

   Poista
 4. Teillä näkyy Jamin kanssa sujuvan nuo yhteiset lenkit vallan mainiosti. Kiva, että teistä on seuraa toisillenne. Toivottavasti lämmin sää jatkuisi. Eilen täällä etelässä tuli vettä mutta nyt näyttää taas paremmalta.

  Muiskuja meidän tytöiltä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sujjuu. Mukavampi on kahelleen männä ku olla aenuvana koerana lenkillä :) Lämmintä on nyt tuas. Ja jatkuuhhii jonniippäevän :)
   Muiskuja takasi tytöelle!

   Poista