sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Jälet


 Kovasti on tullunna viimeaekona uateltuva.
Että tiältä mualimasta lähtijä jättää jäläkeesä ihteesä isomman tyhjän paekan.
Ja jokkaenen oman jäläkesä.
Ja niitä jäläkeen jiäneet sittä kahtoo.
Niinku myöhhii nyt tiälä...

Lienöökö minkälaeset jälet mittee meekäläenen sittä aekannaan heettää.
Sitäpä ee ite tiijjä.
Jiänöö kuitennii jottae.
Ootko immeenen uatellunna että minkälaeset jälet sinä heetät...?








6 kommenttia:

  1. Terve vuan pitkästä, pitkästä aekoo.On männynnä koko tämä vues melekosella paelakalla, kun tuo meijän mummu otti ja alako männä huonoo kuntoo. Niitä asijoeta hoijellessa män tookokuulle asti ja sittehä mummu lähtikii tuonilimasii. Kaeken ikävän keskellä sitte ollaan hoejeltu niitä asiaan kuuluvia juoksevia hommia ja suateltii mummu taevasmatkalle. Vieläkin ollaan iha kun klapilla piähän lyötynä koko revohkasta. Vuan kun tuossa puhuit niistä jälen jättämisestä, nii kyllä voep sannoo että isot jäljet mummu jätti. Kyllä on pitkän elon eläny immeenen
    varma jälen jättäjä. Ne on nähnynnä toenperrään muutahii kun pootapäeviä ja se onkii antanna niille sitä elämänviisaatta ja näkemystä. Kun vuan mammakii muistas jotta kaekella asijoella tuppoo olemaan aenahii kaks vaehtoehtoo ja että asijoella tuppoo olla taepumus järjestyä enne pitkee. Näellä evväellä nyt männään päevästä toesee. Voemia sinne teelle kansa.





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä tiijjettään nyt mistee huastatta. Sama seon revohka ollunna tiälläe. Ee meenoo immeesen piä ymmärtee millää ku kaekki on käännä niin jootuin. Jälet ja muistot neon tiälläe vuan jälellä ku ukki lähti. Ja se iso tyhjä kohta mualimassa ja elämässä. Vuan etteempäen pittää vuan männä ku ee tuakseppäenkää piäse. Yks hetki ja päevä kerrallasa. Kovasti voemija ja jaksamista sinnehhii! <3 <3

      Poista
  2. Oot kyllä ihan asian ytimessä! Joku jälki jää kaikista. Vaikka olis hamsteri tai lemmikkikana, niin jonkun sydämeen on siitäkin jälki jäänyt. Saati sitten ihmisestä. Mäyräkoirasta puhumattakaan!

    VastaaPoista
  3. Mietit taas syviä, Iivari. Kyä meistä kaikista jälki jää. Sydämiin. Näin sano äippä.

    VastaaPoista
  4. Voi Iivari -kulta. Kyllä on niin sydäntä koskettavia ja sydämeen käyviä nuo sinun sanasi. Etenkin viime aikoina, mutta kyllä muulloinkin. Sen verran on jo yhtä ja toista nähty tähän mennessä (vaikka en myönnäkään vanha olevani), että tosiaan tiedetään elämässä tulevan eteen juuri kaikki tuokin mistä puhut ja millasta se on elää läpi. Ja juuri se, että tuntuu kuin ihan kaikki muuttuisi ja eläisi jonkin aikaa hidastetussa filmissä. Kaikki tuntuu tahmealle ja oudolle. Haleja!

    VastaaPoista
  5. Iivari rakas, tuossa on taas tosi hyvä pohdinnan aihe. Niin on monta mieltä maailmassa kuin on ihmisiä. Taitaa olla vähemmän todella hyviä ja hienoja lähtijöitä, joista jää kaunis jälki ja hyvät muistot. On onni saada kulkea pätkän matkaa sellaisen ihmisen kanssa!

    VastaaPoista