maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kaekki sekasi

Hulluin jänisten puoluvekokkoos on vissiin nyt pietty. Ee aenuttakkaa oo näkynnä kokopäevänä.
Vuan sennii eestä sittä kaekki tirpat on tiesä löötänneet tuoho pihalle. Ja mitteepä sitä muuta riistaverinen määräkoera tarvihtoo. Kyllä nehhii pistää piäkakkulan sekasi.

Oon ryykäelly narunnokassa niihen perrää nii ettee oo keppipelikää maestunna. Määppä vuan pihamualle  ni jo on siinä laama hyökkimässä niskaa. Ja sittä niille pittää antoo kyytijä. Eekä sittä ossoo pirtissäkkää raahottuva ku pittää koko aejjan olla overravossa vahtoomassa taekka nokka lasissa.
Lenkillähhii mäntii semmosta vaahtija että mamma ol mehtätiellä jo ronkollaa. Ku ee kerinnä minun tahtii.Ja ronttoset sillä ol millommissäe risussa ja oksassa kiini. Nii että nurihhan se män. Ja ootella pit vaekka oes kiire ollunna. Eepä kerinnä kamerata kaevella. Paetsi tuon lammikon kohalla. Sen minnekkä pulahin sillon, toessapäeveekö lie ollu.

Kuva0204-normal.jpg

Sehä ol sulanna paljo. Tuossa eissä reonassa ol se jiä joka petti. Nyt ee jiätä ennee ku keskellä. Se on meleko syvähhii. Äet kokkeel saavalla eekä siinä vars riittännä.

20140416_134223-normal.jpg
Vähä pistin tuppoo uutee järjestykseen. Siinä pihalle kuikkimisen välillä.


P1010334-normal.jpg

Ja panin ommaan järjestyksee vuatteetahhii. Ku joku ol heettännä ne rojottammaa minnekkä sattuu.
Pyhäpäevä vielä ja huushollihii sekasi. Ee pijä paekkoosa meellä se sanonta että jos huusholli on sekasi ni piässä on järjestys ja päevvaston.Mamman piä ee oo järjestystä nähnnäkkää. Eekä tämä mökkikää.
Yritä tässä sittä pittee jonniilaesta siivoo. Ja ku nyt näättää uhkoovasti siltä että taetaa ruveta sassaroemaa meekäläesennii korviivväli! Nuihen lintuin ja kevvään hajujen takija.
Mittään tästäe tullenoo!

P1010330-normal.jpg

Tänne ee aenakkaa yllä yhenkää tirpan huuvot. Eekä kevvään hajut.
Ehken kaevaavun poekkeen jonnii viikon piästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti