torstai 31. heinäkuuta 2014

Läppävika uhkoo

Tuo eelinen käättäätymiskeskustelu, taekka paremminnii arvostelu, on jatkunna vielä. Siihe on tullunna lissee nyt sehhii etten minä muka kuuntele mittee sanotaan. En muka tottele.
Minnoon kyllä sitä mieltä ettee kaekkee tarvihe kuullakkaa. Niinku esmerkiks äetin jorinata siitä mittee se tekköö. Ja mittee ee tie. Ja mittee pitäs tehä vuan ee sua tehyks. Siihen kokoaekasseen päläpätykseen ku korvat tottuu. Sitä ikkäänkun pittää semmosena taastametelinä. Niinku katupora vaekka. Ku kettee se nyt kiinnostaa jos yks hölöventää iänee että määnpä nyt vessaan. Pittää kyllä toesaalta olla olovinnaa sennäkönen niinku kuuntelis. Ja vähä siinä kuitennii sillälaella olla kuulolla ettee se vuan tuas söhli mittää. Aekamoenen homma sehhii.
 
 
- Joopajoo...


No. Sittäpä suattaa tulla siihe sammaa porinaan jatkoks että lähetäämpä ulos.Samalla iänensävyllä. Ja jos en tie mittää vuan jatkan tirsoja, ni kohta kuuluu komennus että alappas tulla, monastikko pittää sannoo. Ja sittä muka en tottele. Koko aejjan pitäs vissii olla korvat aaki. - Eekö se oo olemassa joku työsuojelulaki. Mikä sannoo ne tesipelirajat. Ja ettee sua meluhaettoo olla.
 
 
 
- Eelleennii ollaan kuulolla...
 
 

- No voe hyväihme tokkiisa.... kuuntelen kuuntelen...läppävika tulloo kohta tässä...

Nii että onko pakko kuunnella jos ee taho? Hjuuston, vii hääv ö proplem...


10 kommenttia:

 1. No ei oo pakko kuunnella, jos ei edes äänensävyä viitsitä vaihtaa tai jotenkin muuten saada huomiota. Vaikka että: Iivar, nyt tulloo sinnuu koskeva ossuus! Ja sitten se varsinainen viesti. Eihän nokosistakaan tule mitään, jos on koko ajan oltava kuulolla. Taustapörinänä se kyllä on rauhoittavaa. Tietää ainakin, että äippä on hengissä ja paikalla. Muutenhan se vois mennä vaiks minne ja eksyä tai jotain.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minnäe. Seku on semmosta tasasta jupinata koko aejjan. Puluputipuluputipölöpönpölöpön... Jatkuvvaan pittää olla korvat kuunteluasennossa kaekevvarulta... kyllä siitä läppävika tulloo ennempitkee.

   Poista
 2. Kuulehan nyt, Iivari. Kyllä se on koiran työtä, se ihmisen kuuntelu. Etenkin yksineläjien. Eiväthän ne nyt voi olla tuppisuina koko ajan. Hulluksi tulevat. Ja jos ajattelevat puhuvansa itsekseen, luulevat itseään hulluiksi. Niin, että mielenterveystyötä se korvien auki pitäminen ja kiinnostuksen teeskenteleminen on. Hullusta palveluskunnasta ei ole koiralle paljon iloa.
  Siitä olen kyllä samaa mieltä, että meitä puhuteltaessa pitäisi käyttää vähän muusta äänivirrasta poikkeavaa ilmaisua. Ei huutoa kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta :) Huonoo oes sekopiän kansa asuminen... vaekka ee kaet tuo maha kaakana siitä olla nytkää. Aenahhii juttuisa perusteella :D
   On siinä vielä kooluttamista!

   Poista
 3. Satsaa Iivari sen valikoivan kuulon kehittämiseen. Opettele suodattamaan kuulemastasi kaikki turha pois niin, että kuulet vain tärkeät kuulutukset. Ruoka, ulos jne. Vaatii harjoittelua, mutta olethan vielä nuori. Nuorena se on vitsa väännettävä. Mitä se sitten tarkoittaneekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minnoon koettanna tehä. Vuan ku on nii unettavata se pulina ni meenoo männä iha ohite sittä nuo käskyttii. Muullohhan mulla on se valikoeva kuulo kyllä käätössä. Niinku esmerkiks saeilimalla uloslähön kehotus... :) Ruoka- sana ee jiä nykysi kyllä kuulemata.

   Poista
 4. Minä olen tottunut Palvelijattaren never-stop pulinoihin. Se juttelis vaikka tapeteille, ellen minä asuis täällä. Ihmettelen ettei Se (vielä ainakaan) unissaan pulputa. Ehkä puhekeskus on nukkuessa latauksessa. En läppääni lotkauta, vaikka Se minulle mokeltaa. Mitä sitä hötkyilemään, kun Se kuitenkin kaappaa mukaansa, jos on lenkin aika. Ja jos sapuskaa on tarjolla, nenä kyllä sen kertoo. Iivari, kun saa läppänsä viritettyä niin, ettei never-end pälpätys yllä kuuloon asti, ei ihmisen luomia meluhaittoja noteeraa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No puhhuuhan se tuohii iteksee kaapassahhii, niinku oon taenna jo huastoo. Ja se ruoka on semmonen sana joka kyllä sieltä pulinan seasta tulloo hyvästi kuulluks:)
   Vuatii näköjjää vielä harjotusta tuo läppiinviritys. Jos ee sittä se läppävika kerkijä tulla ennen sitä. Minnoon harjotellu kyllä tuoho nevö ent-pälätyksee semmosen nevö hööd- ilimeen :D

   Poista
 5. Meikä on turtunut niihin lenkillä komennuksiin, eikä auta vaikka desibelit nousis yli sallitun rajan. Kuulen kuulen mutta ei kannata hötkyillä kun mukana se taluttaja kuitenkin seuraa,
  T. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä konsti :) Mukanahan se tulloo ilimammuuta. Meellä otetaan hepakkata ku on itikoeta. Ja sentähe pitäs männä jootusasti lenkillä, komentoo tulloo sarjatulena. - Ja minähä en mäne jos on hyvijä hajuja...sulen korvat sillon ku nenä toemii :)

   Poista