sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Viikolloppu kuvina

Tunnustakkeepa vuan poekkee. Eekö vuan tullunnahhii mielee otsikkoo kahtoissa että - Voe eee...!! Tuassiisa niitä äetin ottamija rakkeesija kuvija, joessa on puolikas koeroo. Taekka suttuläekkä jolla on häntä. Erreös erreös!
Nyt ol kuvaottaja semmonen että on kerrannii kunnon kuvija. Viikolloppu ol nii mukava ettee aekoen.  Tässäpä näkkyy.
Otoksija viikollopusta, olokeepa hyvät!
 
 
-Tiältä tullaan! Tie perässä, kaekki käpsät ilimassa!


- Elä vävy yritä ällyyttee...palloo et sua!
 

- Minnoon tiälä!


- Lentoollähössä...etupiä jo ilimassa!

* palavovata tuijotusta keske leekin*
- Viskoo jo...!
- Kohta siltä lippee kynnet...

- Söör Iivar häs left tö pleis!
24 kommenttia:

 1. Vauhdin hurmaa! Ihania kuvia, oikein pyhävaatteet sulla päällä eli noi ratiat ja viikset kammattuina. Korvat vaan meinas lentoon lähteä ja välillä jopa nurinpäin päässä.
  Ja näköjään puolikaskin pallo lentää.
  Kaikki kuvat kauniita, mutta tykästyin jostain syystä kuvaan 12 ja sitten se viimeinen oli ihku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oesin voenna olla iliman valjaetahhii vuan unohtivat lenkin jäläkee ne piälle .)
   Mutta vaahtija kyllä riitti. Ne nuo korvat lissee hyvästi vaahtija ku suap ilimoo niihe alle :D Kovasti ollaa äetinnii kansa tykätty nuista kuvista. Ne nuo nuoret ossoo:)

   Poista
 2. Upea viikonloppu Iivarilla! Varmaan muillakin seurueeseen kuuluneilla. Kuva nro 4 on veikeä. Onpa mitä muistella viikolla ja ennen seuraavaa sessiota nuoren emännän kanssa. Sääkin taisi suosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näätti olovan haaskoo muillae ku mulla :) Tätä viikolloppuva tulen varmaa maenihtemmaa monnee otteesee tulovalla viikolla. Paljo on vielä näättämättömijä kuvijahhii. Ilima ol oekee hyvä. Ee liijjan lämmintä eekä kylymee.

   Poista
 3. Sulla on ollu vauhikas viikonloppu. Ja eikö olluki jelepakka keli koko viikonlopun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ol hyvä ilima. Passas tuola temmeltee. Ja mukavata ol kaekilla :) Nytpä sittä möllötettää mamman kansa tuas kahellee ja katellaa nuita kuvija.

   Poista
 4. Kyllä näkkee kuvista, että teillä oli ilosta menoo ja meininkiä. Hurrrjan mukavia kuvia, eikä me ny yhtään väheksytän niitä äetis ottamia kuvia, nekin on hyviä. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tiälä on ollunna. Pitkästä aekoo. Yhessä ol mukava riehuva :)
   Ohan nuo kuvat vähä toesta ku mamman ottamat. Nuista erottuu meekäläenennii :D

   Poista
 5. Nyt ihan tylsä asiakysymys: kuten ykköskuvassa näkyy, ratioissa on renksu myös mahan alla. Ei ole keksitty syytä. Luulisi sen olevan jopa vaarallinen, jos karannut koira siitä tarttuu kiinni.

  Hienoja toki oli kuvat. Ja tuli mieleen, että sääli koiria, jotka ei koskaan saa juosta vapaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan, kun tiedän! Se lenkki on juoksuliinaa, maastohihnaa varten. Sen takia alhaalla, että kulkee maanpintaa pitkin se hihna sitten eikä tartu pusikkoon tms.
   Terv. Hanne & Wuppe :)

   Poista
  2. Niinku Hanne jo sano ni se on jälestysliinoo varten. Mukavampi siinä ku selänpiällä kiini se hihna.
   Mukava se on vuan vappaana juosta:) Kyllä siinä iha erlaella tulloo liikettä. Vaekka piäasijaha onnii meellä koerilla että liikettä suap tavalla taekka toesella.

   Poista
  3. Kiitos tiedosta! Eipä sitten raksita pois sitä renksua. Liinan osto on harkinnassa. Ollaan hajukurssilla sellaista lainattu. Tosin liinan päässä on aina ruho roikkunut, eipä siinä ole vapauden huumaan Takku päässyt. Onneksi päästään omalle pihalle ja koirapuistoonkin aina välillä.

   Poista
 6. No, onpas, onpas sinulla ollut täydellinen viikonloppu. Pallo-orjia ja sylissäpitäjiä. Melkein käy kateeksi, vaikka meillä oli lapsia kavereina koko viikonlopun.
  Ja edustavia kuvia kaikista kuvakulmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orjat ol töessä :D Ja meekäläesellä viihykettä. Hyvvee tekköö tuommonen välillä. Ettee vuan aena tiälä kahellee mooroteta.
   Pikkusen enämpi ol motivaatijota posseerata ku ties että hyvvee jäläkee tulloo :)

   Poista
 7. Vauhtia ja veikeitä tilanteita ja hienoja kuvia. Vaikka iivari, ei sinusta huonoa kuvaa saakaan. Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtija piisas ja haaskoo ol. Äet aena sannoo syyks että kamera on huono taekka lasisa huurussa ku tulloo suhrukuvija :D Että on niitä huonoja otoksija nähty.
   Ossilaan terveeset!

   Poista
 8. Hienoja kuvia ja hyvin näkyy kun Iivarilla on villi-vaihde päällä ! Tänään varmaan olet ihan reporankana kun on ollut noin vauhdikas viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä se ol toesta villiytyvä nuihe nuorempiin kansa ku äetin. Äet ee jaksa niimpaljoo pittee vaahtija.
   Kieltämätä on pitännä usseemmat nokoset ottoo tänäpäevänä. Uamusilla olin vielä vaahissa :) Nyt sittä männää raahallisempoo tahtija.

   Poista
 9. Oho, onpa ollut vauhdikasta! Ihan tässä omatkin tappijalat alkoi vipattaa kuvia katsellessa. Kelpais tuollainen meno mullekin oikein hyvin.
  Nyt on arki taas alkanut ja ilmeisesti meno vähän rauhallisempaa. Mutta ilmoja onneksi pitelee : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suat uskoo kamu että riitti männöö ja hepakkata! Oesit hyvästi sopinna sakkiin mukkaan. Ku ol kaks nuitahhii vaahittajia :)
   Nyt on sittä arkee kopsahettu takasi ja mänö hilijentynnä. Vuan on ollu oekee sopiva ilima tännäe päevänä. Eekä taejja olla pelekoo kurakelistä vielä tällä viikolla :)

   Poista
 10. Olipa sinulla leikin ja vauhdin hurmaa viikonloppuna! Sehän on hauskaa se. Hienoja kuvia ja etenkin tuosta ekasta otoksesta näkee ilmeestäsi, että nyt mennään eikä meinata. Aurinkoista ja reipasta viikon jatkoa toivottelee Typy ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä minä siitäe viikollopusta tempasin kaekki irti :)
   Ku seon nii harvinaesta herkkuva tuommonen. Että iha kahista miehin leekitettää. Haaskoo kyllä olj.
   Aarinkoesta syksyviikkoo teellehhii!

   Poista