lauantai 13. syyskuuta 2014

Ilonpittoo tiijjossa

Tästä päevästä ee voe tulla muuta ku hyvä päevä. Nuor emäntä ja vävy on lähtenneet ajammaa sieltä Pohjos-Karjalan kaapunnista tänne. Eekä mäne pitkä aeka ku ovat perillä. Ja sittä alakaa sempäeväne ilompito.


- Äet, joko ne kohta tulloo? Onko vielä pitkä aeka? Ootko varmaa nyt puistellu kaekki täkit ja muut valamiiks? Joko minä mänisin lasista kahtommaa...?? 
 
 
Kyllä seon vuan varmempi olla tähhyilemässä. Ee sieltä montoo tuntija aja.
Kyllä on sittä mukavata. On tiijjossa ilonen viikolloppu!
 


 
 
 
Kyllä tässä suattaa pitemmännii aekoo katastella. Vaekkee millää malttas. Ku aeka tuntuu nii pitkältä. Minkätähe aeka männöö aena nii hittaasti ku jottae mukavata ootastelloo? Ja sittä ku on mukavata ni männöö aeka iha liijjan äkkijä.

Äet on tehä räntännä täätekakunnii. Jos niinku eeltäkäsin pietää nuore armon syntymäpäevee. Ja jäläkikättee äetin. Iso oma porukka on koolla. Tulisivat nyt jootuin. Äet sano että pitäs meejjän käävvä lenkillähhii ennenku tulloovat vuan en lähe. Ku suattaa olla että sittä silläaekoo tulloovat.
Ja minun pittää olla ottamassa vastaa.


- Elä ies ehota, en lähe mihinkää! Usko nyt hyvä immeenen...tulloovat kohta justiisa!
 
 
Nuore emännän kansa käävvää sittä jossae käpyttelemässä. Ja katellaa pihalla kaekki paekat. Ja ehken iltasilla pietää kesän viimiset rillipilleet. Vaekkee nyt ennee kesä ookkaa.  Kyllä minnoon nyt sittä ilonen poeka!
6 kommenttia:

 1. Huikeeta Iivari, sulla on vielä kesän viimeiset grilli-bileet, ja vielä parhaassa seurassa ! Pitkää se on tuo odottavan aika mutta sitten riemu repeää kun on porukka kasassa :)
  Hauskaa Grillailua ja Chillailua !
  t. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ol hyvät rillipilleet! :) Ja muutennii on mänö ollu kohillaa. Ee oo tarvinna olla ruaputusvajjeessa. Oon kyllä ottanna kaekki ilon irti ja meenoon tehä nii tännäepäevänä :D
   Mukavata lommaeluva kylypylän hemmotteluissa sulle!

   Poista
 2. Ihan taatusti vietät siellä laatuaikaa Iivari! Maistoitko täytekakkua?
  Onnittelut nuorelle emännälle ja jatko-onnea sun mammalleskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkuva on maesteltu ja riehuttu on! Mahottoman hyvä viikolloppu on ollunna. Kohta pannaa näätille mittee on tehty. Ja suattaa riittee koko tulovalle viikollehhii sitä hehkutusta :D
   Synttärsankarit kiittää lämpimästi onnitteluista!

   Poista
 3. Kyllä nyt mäykkypoikaa hemmotellaan, kun on pileitä päivä päivältä! Juuri niinkuin aina pitääkin olla! Tai ainakin jokatoinen päivä. :) Onnittelut myös tekniselle tuelle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä muuta sano. Pilleistä toesiin vuan :)
   Mukavata on ollunna. Tuki kiittää onnitteluista lämpimästi!

   Poista