perjantai 3. lokakuuta 2014

Muikeena


Sikkoo koolatessa männy päevä. Muuta paljoo jootanna tekemäänkää.
Mitä nyt vähä siivuussa äetijä jeleppasin. Ku sillä männöö muuto iha tumpeloenniks nuo hommat.
Pittää meekäläesen olla semmosena kapellimestarina.
Tässä kuavoksen sinhvonijassa. Heh.Imurin tarkistus on tärkee homma. Justiisa yhessä lehessä olj juttuva että pittää imurijahhii huoltoo. Ja ku tiijjän ettee tuo mamma muuta ku pussin tyhjentää ni uattelin hoetoo homman.
Aenahhii pittää letkut olla puhtaana. Äet kyllä olj sitämieltä että oes voenna jättee nuolematahhii. Ku olj tuo putkiosa ollunna meleko liukas näpissä.
Ku minähä sennii puhistin.
Ja tuljko sittä kiitosta. Vaekka semmosen työn kansa tuonnii tein. - No eepä mitenkää. Käskettiin vuan poekkeen jaloesta. Ku kuulema meenoo kompastuva minnuun imuroejjessa. Ku sujakehtelen muka putke alite ja ylite. Ja jalakoen välistä. Kyllä en ymmärrä mitenkä muka nuin on huononäkönen. Ettee koeroo erota. Mitenkä se muka sittä roskat näkköö?

Äet sano että otettaampa nyt semmonen hymykuva. Ku kerta kamerahhii toemii. Sehä olj eelissäpäevänä iltatuurissa. Se kamera niät. Uamupäevällä ee pelanna ollenkaa. Nyt sillon sittä ollu tänäpäevänä tääs työpäevä.
Huomenna varmaannii tuas jollae työaejjanlyhennyksellä sittä.

No minähän sittä hymmyilin muikeena. Ku kerta käskettii. Vaekka ylleesä kyllä en hymmyile. Äet ällisty nii että meenas sen aparaatin käestäsä puottoo. Piäsimpäs yllättämmää. Heh. Heenänkors on kyllä suupielessä. Ja nokassa koevunsiemenijä.
Vuan mitteepä tuo haetannoo. Työmies on työsä näkönen.

Käätiin myö usseemmalla pienellä lenkillä. Sen sian kurssitushomman lisäks. Ja mikä parasta, herkkupäevä ee oo unehtunna tällä kertoo. Näin selevästi että äet laetto luun kuappiin. Huomenissa sitä suap sittä jyrsästä.
Että on tässä kyllä aehettahhii hymmyilyyn. Ja olla muikeena.Ja voe tokkiisa mikä mukava yllätys olj vielä. Sen tiijjon lisäks että huomenna suap luun. Saen semmosen kuivatun possunsaparon.
Se kyllä olj syötävä salloo ja hilijjoo. Enemmälti rooskuttamata.
Ku oes suattanna nuo kärsäkkäät kaverit, sika ja possu, vaekka lookkaantuva. Ja pahottee mielesä. Kuka sitä nyt ehoen tahoen semmosta kaverillesa haluvvaa. Kyllä en minä aenakkaa.

10 kommenttia:

 1. Sullapa onkii ollu puuhakas päivä ja herkkujakin on ropissu oikeelta ja vasemmalta. Kelpaa sun rouskutella, puhtaassa pirtissä. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittäähän se huusholli siivota. Ja antoo siivoojalle vaahtija :)
   Kyllä maestu siansaparo hommiin jäläkee !

   Poista
 2. Et usko, mutta justiinsa samaa jouduin minäkin aamulenkin jälkeen tekemään, imuria huoltamaan ja Palvelijatarta ohjailemaan.
  Kyllä ollaan taas saatu hyvä mieli ja mukavat (anteeksi) naurut, tuosta sun hymykuvasta. Olet ihan ehdottoman hyvä hymyilijä!
  Possun saparo on herkkua. Eipä ole meillä vähään aikaan näkynyt. Saattaa nyt ilmaantua tännekin, kun Palvelijatar hoksasi nyt sellaisiakin olevan olemassa. Kiitos, että kerroit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ee niistä mittää tule, nuista huushollihommista, jos ee myö vähä aviteta. Oon huomanna sen meellä.
   Ylleesä minen tykkee posseerata. Vielä vähempi hymmyillä kuvissa. Vuan nyt uattelin yllättee mamman. Ja onnistuin :)
   Possunsaparot on tosj hyvijä. Niitä söes vaekka pussillisen kerralla.

   Poista
 3. Hahaha....Iivari oot tosi muikean näkönen tuossa hymy-kuvassa. Tuota vois aina katsoa jos meinaa muuten olla matalapainetta....ei voi kuin tulla paremmalle päälle :) Oikeassa olet, ei ehkä kannata kertoa Possulla ja Sialle että mutustelet niitä saparoita...lojaali kavereille.
  t. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihhän tuo sano äettii että ruppee naarattammmaa ku kahtoo tuota mukeeta ilimettä :)
   Nii ee sitä piä kaveriin mieltä pahottee. Kenenkä kansa sitä sittä leekkii.

   Poista
 4. Hirmuusti ollut sinulla Iivari tekemistä. Imurin huollon voit jättää äetin huoleksi. Ettei tuu vahingossa pölyä massuun. Tuo hymykuva on aivan, hmm, todella muikea. Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaekennäköstähä tuota kerty hommoo. Kyllä on vuan minun katottava että kaekki osat on kohillaa imurissa. Äet ee muista kuitenkaa tarkistella.
   Nyt ee onneks ennee tarvihe muikistella kuvissa. Ku on tuo yks otos ni riittää näätiks että hymmyillä osattaan. Jos haluttaan :)

   Poista
 5. Oot kyllä muikeena tuossa hymykuvassa. Näkkee, että on miähellä hyvä meininki ja retee olo. Hianoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensmänen ja viiminen hymykuva. Että säelyy tuo uskottavvuus :)
   Meeninki olj kyllä hyvä ja olohhii kaekimpuolin.

   Poista